22   92
49   174
18   159
25   196
47   198

Happy Kingsday!

Happy Kingsday!! Allereerst natuurlijk ‘Van harte Gefeliciteerd’ aan Koning Willem-Alexander! Hoe fantastisch is het dat het hele land feest viert omdat jij jarig bent? Nou ja.. dat is de aanleiding natuurlijk wel voor dit oranjefeest!

Happy Kingsday!

Ben je wakker geworden met een kater? Ik wel! Gisterenavond is het feest namelijk al begonnen met koningsnacht. In een tentfeest hier ‘in het dorp’ was het feestje al vroeg op volle gang. Nu is het dus tijd voor eerst even een heerlijk ‘katerontbijtje’ en daarna ga ik mij weer klaar maken voor koningsdag.

We gaan lekker met de hele vriendengroep Breda in. Er zijn geen tickets gekocht voor festivals maar gaan gewoon ‘ouderwets’ de stad in. Jawel, met de bus, haha! Vroeger deden wij dit iedere vrijdag toen het nog ‘happyhour’ was in Breda. Inmiddels is dat afgeschaft en zijn we al wat jaartjes ouder, haha! Extra leuk wel om weer eens op vrijdagmiddag de bus naar Breda te pakken. Ik heb er zin in!

Wat ga jij doen vandaag? Ik ben heel benieuwd! Wat je ook gaat doen, Happy Kingsday!!!

IMG_2672[1]

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

2 Reacties

  1. 29 april 2018 / 14:10

    Ah die foto, te leuk! Ik ben samen met vriendinnen naar een festival geweest. Heel gezellig!

  2. 27 april 2018 / 10:45

    Hele fijne kindsday! Ik ben gister naar Utrecht geweest om de vrijmarkt te bezoeken en ik ga vanmiddag samen met vriendjelief mijn eigen stadje in en genieten op terras. <3
    Liefs,
    Evelien

Lees vorig bericht:
Tijd om onze tuin zomerproof te maken

Mijn vriend en ik zijn vorig jaar gaan samenwonen. Na 5 maanden klussen was het hele huis verbouwd en ingericht....

Sluiten