fbpx
34   150
25   56
67   128
25   261
24   103

OOTD Cognac and Grey

OOTD Cognac and Grey

It’s OOTD Time! De laatste tijd plaats ik meer OOTD’s online op mijn blog en deze worden ontzettend goed om te lezen. Leuk om te zien wat ik doe altijd erg mijn best op de foto’s en de outfit. Vandaag een OOTD Cognac and Grey. Oftewel, ik combineer cognac samen met grey. Benieuwd hoe ik dat doe? Lees gezellig met mij mee!

OOTD Cognac and Grey

OOTD Cognac and Grey

Mijn vorige OOTD was in de sneeuw maar helaas is die inmiddels alweer nergens te bekennen. Gelukkig is dat niet heel erg want ook zonder sneeuw kun je natuurlijk prachtige foto’s maken. Ik zocht een leuk laantje met bomen op, te midden van weilanden en mijn vriend maakte de foto’s!

Mijn prachtige Shabbies laarzen ontving ik een tijdje terug van Omoda. Ik ben echt dol op deze laarzen en heb ze sindsdien al heel erg vaak gedragen. Het enige wat nog miste was een cognackleurige tas. Ik heb eerlijk gezegd alles behalve een tasverslaving dus zo super veel heb ik er nog niet. Tijdens mijn zoektocht naar een leuk en klein formaatje die goed matched met mijn laarzen stuitte ik op dit prachtige dR Amsterdam schoudertasje.

OOTD Cognac and Grey

dR Amsterdam

Eerlijk is eerlijk, ik had nog nooit van dit merk gehoord. Ik begon dus een zoektocht om wat meer van het merk te weten te komen. Uiteraard deel ik daarom eerst even wat extra achtergrondinformatie over het merk dR Amsterdam.

H.J. de Rooy Lederwaren is al vele jaren een vertrouwd gezicht in de wereld van luxe trendy lederwaren. Sinds onze oprichting in 1947 zijn we uitgegroeid van een kleine Amsterdamse fabrikant tot een gerenommeerde speler binnen de branche, met een brede range kwaliteitsproducten. Een positie die mede te danken is aan de transparante en servicegerichte manier van werken, waarin we ons duidelijk weten te onderscheiden. Inmiddels opereren we vanuit Waalwijk, in het hart van de Langstraat.

OOTD Cognac and Grey

Ze hebben heel veel verschillende modellen. Van een clutch tot een schoudertas. De meest voorkomende kleuren zijn Zwart en Camel. Dat Camel kwam in dit geval voor mij wel heel goed uit! De productnaam van de tas in dit artikel is ‘Leren dames schoudertas small Camel’ uit de HR de Rooy uit de Waxi Serie.

Kleur: Camel
Stof: Vegetable Tanned Waxi Leather
Afmeting:
–   18,5cm breed
–   7cm diep
–   19cm hoog
De schoudertas heeft een verstelbare schouderband

Het aller, aller handigste aan deze schoudertas zijn toch wel de verschillende vakjes. Zo is er een groot van die je eerst opent door een magneet en vervolgens door een leren rits. In de tas zelf zit nog een telefoonvakje en een ander ritje en een ‘leren band met gesp’ om je sleutels aan vast te clippen. Zo raak je nooit je sleutels kwijt, echt ideaal. Verder zit er ook aan de achterkant nog een vakje met een rits.

OOTD Cognac and Grey

Om de outfit compleet te maken draag ik, zoals al eerder aangegeven mijn prachtige cognac kleurige laarzen van Shabbies. Mijn jurkje is grijs met een licht glitterdraadje er doorheen. Dat geeft het jurkje net even wat extra’s en dat mag natuurlijk wel in deze tijd van het jaar. Het jurkje is gebreid en heeft een col, wat hem heerlijk warm maakt.

Qua sieraden draag ik bijpassend veel cognac en goud. Mijn horloge is van Rosefield en mijn kettinkjes en oorbellen zijn van My Jewellery.

De schoudertas in dit artikel is te koop bij Tassenwinkel. Leuk om te weten is dat hij normaal € 99,95 kost maar nu in -20% korting heeft en je hem dus kunt scoren voor €  79,95

Dat was mijn OOTD Cognac and Grey. Zou jij deze outfit zelf dragen? 

IMG_2672[1]Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen.

Delen: