fbpx
196   202
82   235
56   115
13   195
66   391

Hout is onmisbaar in mijn interieur

Hout is onmisbaar in mijn interieur

Sinds ik samenwoon, wat inmiddels alweer 8 maanden is, zijn er al aardig wat artikelen online gekomen met als onderwerp ‘interieur’. Als er een materiaal in mijn interieur onmisbaar is, dan is het wel hout. Ik vond het tijd om daar eens wat meer van te laten zien omdat je met hout gewoon echt alle kanten op kunt.

Expeditie Samenwonen Deel 3

Hout is onmisbaar in mijn interieur

Als je mijn samenwoon-artikelen hebt gelezen dan weet je dat mijn vriend en ik 5 maanden lang hebben geklust. Het huis dat wij hebben gekocht was prachtig qua grootte, ligging etc. maar qua interieur absoluut niet naar onze smaak. We haalden alles eruit (zoals de badkamer, wc en keuken) en bouwden alles opnieuw op. De indeling van de keuken is hetzelfde gebleven dus dat was qua bouwen niet super veel werk. Puur een nieuwe keuken uitzoeken en klaar. De badkamer hebben we qua indeling wel veranderd en omdat we kozen voor inbouwkranen met een stortdouche moest er van vuren planken en balken een nieuwe muur worden gebouwd. Al het leidingwerk en vervolgens het tegelwerk heeft mijn vriend, met behulp van zijn vader, helemaal zelf gedaan. Ben je ook van plan om zelf te gaan verbouwen? Je kunt vuren latten voor de beste prijs bestellen bij HOUTvakman.nl.

Expeditie Samenwonen Deel 8

Na al dat klussen kon eindelijk het inrichten beginnen en daar heb ik echt ongelofelijk van genoten. Hout is onmisbaar tijdens het klussen maar uiteraard ook in het interieur. Gelukkig lag er in de woning een prachtige houten vloer en dat is eigenlijk het enige wat we hebben laten zitten. Deze vloer hebben we zelf helemaal geschuurd en behandeld met een blanke, matte lak waardoor hij er weer super strak en modern uitziet.

Inline afbeelding 1

Verder hebben wij een houten tafel, een kast met houten details, een houten salontafel en ook nog eens houten kistjes verwerkt in ons tvmeubel. Hout is onmisbaar in mijn interieur, dat is bij deze wel bewezen! Hout is een makkelijk product om mee te werken en dat zorgt ervoor dat je er ook heel veel toffe DIY projectjes mee kunt doen. Koop je Vuren balken direct online bij HOUTvakman.nl en maak je eigen pronkstuk in je interieur. Doe wat leuke ideetjes op via Pinterest en verbaas jezelf! Geloof me, na al dat klussen is het wel bewezen: ‘Je kunt meer dan je denkt!’

IMG_2672[1]

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Delen: