fbpx
17   34
58   258
41   84
60   177
40   226

Max Factor Creme Bronzer in 10 Bronze

Max Factor Creme Bronzer in 10 Bronze
De zon laat zich af en toe nog heel eventjes zien, maar de zomer hebben we toch echt al achter ons gelaten. Dat betekent dat we de sunkissed glow en bronzed look weer heerlijk moeten faken met make-up. Is de Max Factor Creme Bronzer in 10 Bronze daar het perfecte product voor? Oftewel, is dit een echte musthave voor het aankomend seizoen? Je leest het in mijn review.

Max Factor Creme Bronzer in 10 BronzeMax Factor Creme Bronzer in 10 Bronze

Max Factor Creme Bronzer in 10 Bronze

Max Factor, een super bekend merk maar ook een merk waar ik persoonlijk maar weinig over heb gereviewed. Ooit een keer een mascara en een Lip Finity en daar is het eigenlijk wel bij opgehouden. Hoe dat zo is gekomen durf ik niet te zeggen. Misschien omdat het merk gewoon niet super opvalt?

Max Factor Creme Bronzer in 10 Bronze
Deze Max Factor Creme Bronzer in 10 Bronze zit in een vierkante, plastic verpakking. De ‘deksel’ is doorzichtig, bevat een gouden rand en ‘Max Factor’ in een gouden tekst. De onderkant is zwart en bevat een sticker met extra informatie, zoals de productnaam en ingrediëntenlijst. Kijk, op zich is er natuurlijk niet zo heel veel mix met deze verpakking. Er zijn echter tegenwoordig zoveel merken (ook budget!) die echt uitpakken met prachtige verpakkingen. Iets waar naar mijn mening Max Factor nog wel wat van kan leren.

Max Factor Creme Bronzer in 10 Bronze
De naam is een klein beetje misleidend. Het is namelijk een ‘baked’ poeder en geen crème product. De poeder voelt wel zijdezacht, maar goed, een crème heeft toch echt een andere textuur. De bronzer zelf heeft een mooie marble print van verschillende bronze tinten. Het doet ergens een beetje denken aan een planeet, vind je niet?

Max Factor Creme Bronzer in 10 Bronze

Swatches

Op de foto’s hierboven is goed te zien dat deze bronzer niet matte is. Hij bevat hele kleine en subtiele gouden shimmertjes. Normaal gesproken gebruik je een matte bronzer om mee te shapen en een glanzende bronzer over het gehele gezicht voor de sunkissed glow. Echter, deze bronzer is totaal niet oranje en dat zorgde ervoor dat ik hem toch een kans gaf om te shapen.

Max Factor Creme Bronzer in 10 Bronze
Het resultaat van het shapen met de bronzer is hierboven te zien. Uiteraard is de foto links zonder bronzer en de foto rechts met bronzer. Dit pakte echt verrassend goed uit. Na het aanbrengen van een highlighter en blush vormde dit echt één geheel met de bronzer!

Max Factor Creme Bronzer in 10 Bronze

Conclusie

Wow! Ik ben echt, super eerlijk, enthousiaster dan verwacht. In eerste instantie dacht ik: ‘Leuk, maar niks voor mij!’ Puur omdat ik gewoon eigenlijk haast nooit glanzende bronzers gebruik. Toch was ik aangenaam verrast toen ik besloot met deze Max Factor Creme Bronzer in 10 Bronze te shapen en dit (tot mijn verbazing) een prachtig geheel vormde in combinatie met de highlighter en blush. De bronzer is gemaakt van een zijdezachte poeder en dat maakt het aanbrengen heel erg subtiel en makkelijk op te bouwen. Ik ga hem in ieder geval absoluut vaker gebruiken!

Deze Max Factor Creme Bronzer in 10 Bronze kost € 12,99 en is te koop in de drogisterijen. 

Draag jij weleens een glanzende bronzer? 

IMG_2672[1]

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen.

Delen:

7 Reacties

 1. 19 oktober 2017 / 13:47

  Ik vind glanzende bronzers het beste passen bij mijn lichte huid! Maar deze lijkt mij misschien wat te goud voor mij, ik moet het even zien in de winkel 🙂

 2. 16 oktober 2017 / 20:49

  Ziet er goed uit! Maxfactor valt idd niet zo op. Wel jammer want ik ben altijd wel tevreden over hun producten!

 3. 16 oktober 2017 / 14:06

  Wauw wat is hij super mooi! Alleen de vormgeving al! Op je huid ziet hij ook prachtig uit.

 4. 16 oktober 2017 / 12:54

  Hij ziet er heel erg mooi uit! Fijn prijsje ook 🙂

 5. 16 oktober 2017 / 10:35

  Wauw wat een mooie bronzer zeg! Deze ga ik zeker ook uitproberen 🙂

 6. Willemse
  16 oktober 2017 / 09:22

  Bronzers zijn mijn favoriete make up producten
  Ik had al veel over deze van Max Factor gehoord maar vergat inderdaad steeds om hem in de winkel te bekijken
  Hopelijk denk ik er de volgende x aan want ben wel heel benieuwd geworden

 7. 16 oktober 2017 / 08:57

  Ik vind hem super mooi zeg, zowel hoe de bronzer er zelf uitziet als het resultaat op je huid. Ik draag eigenlijk zelden bronzer, durf het vaak niet aan haha;-)