fbpx
25   137
32   72
12   186
65   385
33   193

ELF Hydraterende Lipstick Winetour

E.L.F. Hydraterende Lipstick Winetour

EyesLipsFace, een budgetmerk met prachtige beautyproducten. Vandaag review ik een van hun nieuwe Hydraterende Lipsticks, namelijk Winetour. Benieuwd wat ik van deze ELF Hydraterende Lipstick Winetour vind? Lees verder.

E.L.F. Hydraterende Lipstick Winetour

E.L.F. Hydraterende Lipstick Winetour

Sinds de herfst is begonnen, kan ik niet genoeg donkere lipsticks hebben. Ben daar zo ontzettend dol op. Winetour lijkt mij daar perfect voor.

De lipstick zit verpakt in een heel erg lange kartonnen verpakking. De lipstick zelf is gewoon een normaal lipstickformaat. Een prima verpakking, al had hij wat mij betreft niet zo lang en groot hoeven zijn. De lipstick zelf heeft een basic, vierkante zwarte huls. Ik houd daar wel van, lekker strak en simpel!

In totaal heeft E.L.F. 3 nieuwe Hydraterende Lipsticks:

 • Winetour
 • Crazy Cranberry
 • Orange Dream

E.L.F. Hydraterende Lipstick Winetour

E.L.F. Hydraterende Lipstick Winetour

Ingrediëntenlijst:
Paraffinum Liquidum (Mineral Oil), Petrolatum, Ceresin, Ethylexyl Palmitate, Hydrogenated Polycedene, Microcrystalline Wax (Cera Microcrystallina), Polybuten, Paraffin, Synthetic Beeswax, Polyethylene, Copernicia Cerifera (Caranuba) Wax, Silica Dimethyl Silylate, Fragrance (Parfum), Butryospermum Parkil (Shea) Butter, Retinyl Palmitate (VA), Tocopheryl Acetate (VE), Ascorbyl Palmitate (VC), Propylparaben.

Dit is wat EyesLipsFace zelf zegt over deze Hydraterende Lipstick: De fluweel zachte textuur van deze nieuwe lippenstift gamma, geeft een intense, ultra gepigmenteerde kleur aan je lippen. Verrijkt met Shea boter en vitamine A, C en E om je lippen te voeden en te hydrateren! Long-lasting effect gegarandeerd. Op naar de swatches!

E.L.F. Hydraterende Lipstick Winetour

De ELF Hydraterende Lipstick Winetour zie je hierboven geswatched. Ik ben hier met de lipstick twee keer overheen geweest. Op zich een prima resultaat, maar niet extreem gepigmenteerd en dekkend. Om hem helemaal dekkend te maken moet je er dus echt wel een paar keer mee over je lippen heen. Maar ach, dat is geen probleem! Eens kijken hoe hij me staat!

E.L.F. Hydraterende Lipstick Winetour

Op de foto’s aan de linkerkant zie je mijn lippen zonder lipstick. Aan de rechterkant zie mijn lippen met de ELF Hydraterende Lipstick Winetour. Wauw! Prachtige kleur! Ja, helemaal mijn ding!

E.L.F. Hydraterende Lipstick Winetour

Natuurlijk ben ik de lipstick uitvoerig gaan testen. Mijn conclusie is dat de lipstick ‘oké’ is. Hij dekt prima nadat je een paar keer met de lipstick over je lippen gaat. Maar, hij blijft niet heel lang zitten. Dit terwijl E.L.F. wel een longlasting lippenstift beloofd. Hij blijft zo’n 2 à 3 uur zitten, maar maaltijd overleefd hij niet. Niet dat dit een ramp is gezien de prijs, maar dan moet je het ook niet beloven. Al heb je voor dat geld nog steeds een prachtige lipstick!

Dan verder nog één kritisch puntje en dat is de geur. Hij ruikt mega zoet en ergens ver weg naar appeltjestabak in een waterpijp of iets dergelijks. Een geur die ik niet helemaal kan plaatsen maar wel erg overheersend vind. Het kan zijn dat je dat lekker vind, maar mijn voorkeur is het niet.

De ELF Hydraterende Lipstick Winetour kost €4,- en is te koop in de webshop.

Wat is jouw favoriete herfstlipstick? 

IMG_2672[1]

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen.

Delen:

19 Reacties

 1. 11 oktober 2015 / 11:14

  Waaw prachtige kleur! Staat je ook goed 🙂 Snel even de webshop checken 🙂

 2. 11 oktober 2015 / 10:27

  Wauw, echt een prachtige kleur!

 3. 10 oktober 2015 / 10:23

  Wauw, wat een prachtige kleur! Deze moet ik hebben!

 4. 9 oktober 2015 / 23:50

  Wat een mooie kleur en hij staat je echt goed!

 5. 9 oktober 2015 / 20:29

  Wat een prachtige kleur, ik vind de lipstick van E.L.F. heel fijn!

 6. 9 oktober 2015 / 18:57

  Mooie kleur zeg! Staat je super! De houdbaarheid valt wat tegen, maar voor 4 euro is het niet slecht!

 7. 9 oktober 2015 / 18:51

  Ah wat een mooie kleur zeg! Echt een typische herfst tint! Love it! Jaren geleden wilde ik al producten bestellen bij ELF. Tot op de dag van vandaag heb ik dit nog nooit gedaan…oeps

 8. 9 oktober 2015 / 18:19

  Hier word ik nou echt blij van, wat een prachtige diepe, warme herfst kleur! Ik zie hier gelijk een complete look bij <3 hihi. Hij staat je ook heel erg mooi!

 9. 9 oktober 2015 / 17:59

  Meid, wat een prachtige herfsttint! Jammer dat E.L.F. de beloftes niet geheel nakomt wat betreft houdbaarheid. Je hebt me nu overigens wel erg nieuwsgierig gemaakt naar de geur, haha!

 10. 9 oktober 2015 / 15:47

  Oeh, de kleur zou mij totaal niet staan, en mij echt een spookje maken.
  Maar de kleur vind ik bij jou echt prachtig staan!

 11. 9 oktober 2015 / 15:02

  oh ik vind hem echt prachtig! Ik was al een tijdje opzoek naar zo’n kleur, ik vind je hem echt heel erg tof staan! Leuke review <3

  Liefs! Evelien

 12. 9 oktober 2015 / 12:35

  wauw wat een prachtige kleur! Hij staat je ook nog eens ontzettend goed!

 13. 9 oktober 2015 / 12:04

  Waterpijp? Haha, dat is apart! De kleur vind ik je wel heel mooi staan

 14. 9 oktober 2015 / 11:29

  Een hele mooie lipstick! De kleur staat je echt fantastisch en ik ben ook echt dol op de wat donkere warme tinten als het wat kouder wordt buiten :). Je haar zit trouwens ook erg leuk op de foto’s!

 15. 9 oktober 2015 / 10:40

  Staat je goed! Ik hou persoonlijk niet van deze donkere tinten en draag ook bijna nooit lippenstift.

 16. 9 oktober 2015 / 10:17

  Mooie kleur en staat je goed! Fijne review 🙂

 17. 9 oktober 2015 / 10:17

  WoW wat een schitterende kleur! Ik hou ook niet van een te overheersende geur aan een lipstick dat is voor mij ook een – punt

 18. 5 oktober 2015 / 06:47

  Een lipstick die naar waterpijp ruikt?! Vreemd!! Ik vind de kleur wel erg mooi en hij staat je goed :-)!