fbpx
212   218
88   249
58   124
15   201
67   394

What’s In My Make-Up Bag #1

IMG_3576

Afgelopen weekend ben ik een weekend met de familie naar de Ardennen geweest. Een fotoverslag hiervan kun je hier lezen. Het leek mij leuk een artikel te schrijven over wat ik in mijn make-up bag heb meegenomen naar dit weekendje. Benieuwd? Lees dan mee!

IMG_3559

Voor mijn basis had ik een foundation bij van Catrice en een concealer van Essence. De foundation is de ‘Catrice All Matt Plus’ in de kleur 010 light beige. Deze kleur is voor mij perfect in de wintermaanden en kan nu nog net. Als concealer de ‘Stay All Day’ van Essence in de kleur 10 natural beige. Een prima concealer. Een review lees je hier.

IMG_3560

Mijn gezicht poeder ik altijd af met de ‘Prime and Fine Mattifying Powder’ van Catrice in de kleur 010 translucent. Dit is een vaste, transparante poeder die je gezicht goed matteert. Over het ‘waterproof’ gedeelte ben ik een beetje sceptisch, maar het blijft een prima poeder. De andere poeder is een blush van NYX in de kleur ‘Taupe’. Deze gebruik ik om mijn gezicht te contouren.

IMG_3561

Als blush bracht ik dit blushtrio van Bobbi Brown met me mee. Dit is ‘Calypso’ uit de Hot Collection. Wat mij betreft ideaal voor op reis, omdat je twee verschillende kleuren blush bij je hebt en één perfect matchende highlighter. Een review over dit blushtrio lees je hier.

IMG_3562

Mijn wenkbrauwroutine is denk ik al een jaar ongewijzigd. Ik teken mijn wenkbrauwen bij met de ‘Eyebrow Set’ van Catrice. Ik vind deze poeder echt ontzettend fijn om mijn wenkbrauwen bij te tekenen. Ik gebruik zowel de lichte kleur als de donkere kleur. Als mijn brows helemaal perfect in shape zijn, dan eindig ik altijd met de Lash//Brow Designer van Catrice.

IMG_3563

Voor mijn ogen nam ik een palette mee van Catrice uit de Nude Purism Collectie. Dit is ‘Taupe-Less’ en ik vind dit palette perfect voor zowel een look voor overdag als een look voor in de avond. Een review van dit palette lees je hier. Onder iedere ooglook draag ik een oogschaduwbasis dus ook deze mocht absoluut niet ontbreken. Ik nam de ‘I Love Stage – Eyeshadow Base’ mee van Essence. Als mascara koos ik voor de ‘Le Volume De Chanel’ van Chanel.

IMG_3565

Iets wat ik sowieso altijd bij me heb is een lipbalsem. Degene die ik met me mee bracht was een ‘Babylips’ van Maybelline. Ik vind dit een van de fijnste lippenbalsems. Voor lipsticks koos ik ervoor om er twee mee te nemen. Eentje die ik mooi vind voor overdag en eentje die ik geschikt vind voor s’avonds. Die voor overdag is Givenchy in de kleur ‘Rose Taffetas’. Dat ik dol ben op deze kleur is hier te lezen. MAC Silly nam ik mee als lipstick voor in de avond.

IMG_3569

Dat is alles wat in mijn ‘make-up bag’ zat tijdens mijn weekendje Ardennen. Valt best mee toch? Mocht je het leuk vinden vaker dit soort artikels te lezen op het moment dat ik een tijdje van huis ga, laat dit dan achter in de ‘comments’.

Welk item zit steevast in jouw make-up bag? 

Liefs Lindsey

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Delen:

10 Reacties

 1. 27 april 2015 / 22:28

  Wat een prachtige merken en producten gebruik je! Ik vind het leuk om te zien dat je de luxere merken afwisselt met budgetmerken.

 2. face2beauty
  27 april 2015 / 21:05

  Wat een super leuk tasje! Heel veel producten komen me bekend. Het catrice palette vind ik ook super fijn om mee te nemen en mijn favorieten mascara is toevallig die van Chanel. Had je blog nog niet eerder gezien maar zag dat je toevallig bij Breda uit de buurt komt. Ik toevallig ook hihi 🙂 Super leuk dat er dus meerdere mensen in onze regio dezelfde hobby delen.

  • 28 april 2015 / 15:11

   Superleuk dat je reageert. Ik woon inderdaad op steenworp afstand van Breda en ben er vaak te vinden. Wie weet kom ik je een keer tegen! 🙂

 3. 26 april 2015 / 10:51

  Wat een prachtige inhoud van je makeup bag! Het blushpalet, de lipstick van Givenchy en Le Volume zijn mijn favorieten, daar zou ik zelf al een heel eindje mee komen. Bij mij ontbreken een goede BB Cream (Estée Lauder of Dior), mijn concealer van Neutrogena, poeder (MAC), blush (Bobbi Brown), mascara (Estée Lauder of Lancôme) en een wenkbrauwproduct (Dior) niet. Zonder dat voel ik me onthand..

  • 26 april 2015 / 12:05

   Ah dankjewel! Leuk dat je reageert. Het blushpalette van Bobbi Brown, de Mascara van Chanel en de Lipstick van Givenchy zijn inderdaad echt toppertjes. Jou producten zijn ook echt prachtig. Ik ben nu nog op zoek naar een goede BBcream/Foundation voor de zomermaandjes..

 4. 25 april 2015 / 22:05

  Welke (budget) foundation doe jij in de zomer op? Omdat je zei dat je deze foundation van Catrice voornamelijk in de winter op hebt en nu nog maar net kan. Ben benieuwd, zoek namelijk nog een goeie budget foundation! x

  • 25 april 2015 / 23:04

   Ja daar moet ik zelf ook nog even een zoektocht naar starten.. Hoop dat een tintje donkerder van dezelfde foundation goed gaat matchen..

 5. 25 april 2015 / 15:07

  Wat een schattig tasje! Erg leuk om te lezen wat jij allemaal in je make-up tasje hebt zitten, een aantal producten gebruik ik zelf ook 🙂

 6. 24 april 2015 / 19:48

  Echt een heel leuk make-uptasje (en leuke inhoud) en die MAC lipstick 😀