fbpx
69   120
188   246
168   303
157   303
162   268

Mijn zilveren sieradenstash aanvullen

Ik ben dol op sieraden en vind het heerlijk om iedere dag voor mijn stash te staan en de items voor de dag uit te kiezen. Mijn stash bestaat uit overwegend (rosé)gouden sieraden terwijl ik juist de laatste tijd weer meer neig naar zilver. Ik heb zo mijn periodes, herken je dat? Anyways, het was hoog tijd om Mijn zilveren sieradenstash aanvullen.

Mijn zilveren sieradenstash aanvullen

Van de online juwelier DRKS mocht ik een aantal sieraden uitkiezen en dat kwam echt als geroepen. Online was ik namelijk al aan het neuzen naar zilveren sieraden en bij DRKS vond ik echt een aantal prachtige items. Namelijk twee paar oorbellen, een armbandje en een ketting.

Laat ik eerst even wat achtergrondinformatie geven over de juwelier DRKS. Het is een Nederlands Sieradenmerk van founders Miriam & Filip Burman Derksen. Je begrijpt natuurlijk direct waar de naam van het sieradenmerk vandaan komt. Miriam ontwerpt de sieraden zelf. Leuk om te weten is dat alle items handgemaakt worden, waardoor elk product uniek is en de hoogst mogelijke kwaliteit wordt nagestreefd. DRKS heeft naast fashionable sieraden ook een speciale collectie voor bruiden.

Tijd om eens te kijken naar mijn nieuwe zilveren sieraden. Toen het pakketje op de deurmat lag heb ik hem met heel veel enthousiasme geopend. Alles was prachtig en zorgvuldig verpakt.. bijna zonde om open te maken.. Bijna! Haha!

Crystal Bow Set

Online spotte ik de Crystal Bow Set en ik was echt direct verliefd. Even serieus, hoe super schattig is deze set met het strikje?  Hij bestaat uit oorbellen, een armbandje en een ketting. Het armbandje is een strikje, de ketting is een diamand en de oorbellen hebben een strikje en een diamand. Echt wauw! Echt een hele geschikte set voor een speciale gelegenheid, al kan alles los van elkaar naar mijn mening ook prima meer casual. Oh en hij is trouwens te krijgen in zowel zilver als (rosé) goud.

Daily Luxury Oorbellen XIII

Omdat ik eigenlijk bijna geen zilveren oorbellen heb koos ik nog een set oorbellen. Het leuke aan deze oorbellen is dat ze ook weer een soort set vormen met de ketting uit de ‘Crystal Bow Set’, zo kan ik lekker afwisselen. Deze oorbellen kwamen ook binnen in een chique sieradendoosje met daarin een leuke tekst geprint. Naar mijn mening zijn ze perfect voor iedere gelegenheid. Love it! 

Mijn zilveren sieradenstash aanvullen is goed gelukt. Ik heb er twee prachtige paren oorbellen, een armbandje, een ketting en een nieuw favoriete sieradenmerk bij. DRKS heeft me namelijk echt zo ontzettend verrast. Alles klopt! Prachtige doosjes, hele mooie sieraden waar subtiel het merk ‘DRKS’ op terug te vinden is, een fijne webshop die gratis (binnen één dag verzend) met een goede prijs/kwaliteit verhouding. Wat wil je nog meer?

 • De Crystal Bow Set kost € 65,-
 • De Daily Luxury Oorbellen XIII kost € 39,90
  • Het leuke is dat je het doosje gratis kunt laten bedrukken met een eigen tekst. Een heel leuk idee als cadeau!!

Draag jij het liefst zilver of (rosé)goud?  

Delen:

14 Reacties

 1. 26 juni 2018 / 19:48

  Wat een prachtige sieraden. Staat je heel erg mooi!

 2. 26 juni 2018 / 12:08

  Mooi zijn ze! Ik draag het meeste zilveren sieraden, al wil ik soms wel eens switchen naar rosé goud of goud. Maar ik denk nog steeds 80% zilver

 3. 26 juni 2018 / 07:48

  Wauw dat zijn de betere uitnodigingen: Kom je gratis sieraden uitzoeken : ) Ik vind dat je hele mooie hebt uitgezocht. Ze staan je heel goed!

 4. 26 juni 2018 / 00:40

  Mooi, subtiel en classy. Mooi uitgekozen.

 5. 25 juni 2018 / 23:52

  Ik vind dit ook een prachtig merk. Ik zat nog te twijfelen om hier mijn sieraden voor mijn bruiloft te bestellen.
  De sieraden die jij hebt vind ik ook echt heel mooi!

 6. 25 juni 2018 / 17:59

  Hartstikke leuke sieraden! Die met het strikje is zo lief! Dat kan ik ook dragen. Verder draag ik het liefste zilver, goud vind ik mij niet zo mooi staan…

 7. 25 juni 2018 / 17:24

  dat is een mooie toevoeging op je collectie!

 8. 25 juni 2018 / 17:05

  Ik heb van mijzelf een hele warme en gouden ondertoon dus ik kies zelf steevast voor goud. Maar deze sieraden vind ik wel echt prachtig! Vooral de Crystal Bow Set, echt mooi!

 9. 25 juni 2018 / 12:04

  Super schattig die sieraden! Ik houd niet zo van heel grove opvallende sieraden, dus ben dol op dit soort kleine, subtiele dingen!

 10. 25 juni 2018 / 11:13

  Wat een prachtige sieraden! 🙂 Mooie combinatie van zilver en diamantjes.

 11. 25 juni 2018 / 10:58

  echt hele mooie juweeltjes moet ik zeggen
  heel klassevol en ze staan je hel erg leuk

 12. 25 juni 2018 / 09:28

  Wauw, dat eerste paar! Echt gorgeous.

 13. 25 juni 2018 / 06:58

  Ze staan je erg mooi! Zelf ben ik meer van zilveren sieraden en ga ik de laatste tijd steeds vaker voor rosé. Zilver blijft favoriet, maar vaak match ik het met mijn rosé horloges.

 14. 25 juni 2018 / 06:14

  Wat een mooie items heb je ontvangen. Precies sieraden die ik ook wel zou dragen, heel mooi :-).