fbpx
0   5
13   34
65   135
97   454
54   137

Goodiebox Unboxing November

Yes!! Weer een Goodiebox! Tegenwoordig refereer ik de komst van een nieuwe Goodiebox aan het einde van de maand, haha! Dat betekent dat december nu ècht niet meer ver weg is maar natuurlijk gaan we november niet uit zonder deze Goodiebox Unboxing November. Let’s GO! 

Goodiebox Unboxing November

In oktober had de Goodiebox het ‘Girlboss’ thema. Deze keer in november staat de Goodiebox in het teken van ‘Prep-N-Go’ en deze box bereidt je voor op alle spannende en fijne momenten van de komende tijd. Deze box bestaat bijna alleen maar uit full-size producten en ik ga jullie nu laten zien wat er allemaal in zit!

Goodiebox Slaapmasker

Oeh!! Slaapmaskers zijn natuurlijk super populair maar ik heb er nog nooit eentje gehad. Daar is nu verandering in gekomen. Dit is een licht roze masker dat aanvoelt als satijn en heeft schattige, gesloten oogjes op de voorkant. Hij voelt heel zacht aan en gaat er hopelijk voor zorgen dat ik heerlijk naar dromenland af kan reizen. Ik heb er nog nooit mee geslapen dus ik ga het zeker proberen!

Dit Goodiebox Slaapmasker kost € 9,-

Mudmasky Morning Boost Mask

Weer een masker, maar dan dit keer in productvorm. Het is een masker dat werkt in 1 minuut, wow! ‘Geen tijd in de ochtend’ is bij dit masker dus zeker geen excuus. Hij hydrateert en verzacht je huid, geeft hem in de ochtend energie en een vitamineboost.

Dit Mudmasky Morning Boost Mask kost € 23,- 

Emité Slant Tweezer – Pick a Pinch

Een goede pincet is echt een must als je het mij vraagt. Ik heb heel lang mijn wenkbrauwen bijgewerkt met een goedkope pincet tot dat ik me er zo aan irriteerde dat ik besloot eens een goede te kopen. Nu zal ik nooit meer terug gaan naar een mindere variant. Deze Emité Slant Tweezer behoort absoluut tot de ‘goede’ pincetten. Hij pakt echt moeiteloos de kleinste haartjes en ik denk dat deze zelfs mijn huidige pincet nog gaat vervangen!

Deze Emité Slant Tweezer – Pick a Pinch kost € 25,-

Comme Deux #LIPLOVE

Hé Leuk! Weer iets van Comme Deux in de box. Dit is een lip oil ‘vol liefde’ voor je lippen. Je kunt hem zowel overdag als s’nachts gebruiken en geeft extra voeding aan je lippen met heerlijke oliën en vitamine C, E en F. De olie is transparant en voelt ontzettend goed aan op je lippen. Het is een soort dikke, honingachtige olie en doet echt iets voor je lippen!

Deze Comme Deux #LIPLOVE kost € 17,50 

Blaq Hyaluronic Acid Eye Mask

Oeh een Eye Mask! Ik ben dus dol op oogmaskers en gebruik dit bijna ieder weekend. Deze oogpads werken ontgiftend en zeggen wallen vaarwel. Dat kunnen we natuurlijk zeker in de decembermaand wel gebruiken.

Deze Blac Hyaluronic Acid Eye Mask kost € 5,- 

ModelCo More Brows Fibre Gel

Oeh een wenkbrauwproduct! Als beautyblogger blijf ik dit altijd één van de leukste maar ook de moeilijkste dingen om te reviewen. Dit product is een soort wenkbrauwgel met kleine vezels erin die je wenkbrauwen voller/dikker laten lijken.

Deze ModelCo More Brows Fibre Gel kost € 15,50 

Conclusie

Tsja.. weer een super toffe box toch? Leuk, het Prep-N-Go thema zo voor de december maand. Het zijn echt allemaal producten die ervoor zorgen dat jij uitgerust en met een gehydrateerde huid stralend deze laatste maand van het jaar in kan gaan. Hoef je je daar in ieder geval niet meer druk om te maken!

Mocht jij nou van een bepaald product heel graag een review willen, laat me dit eventjes weten onderaan in de comments. Uiteraard geef ik je dan eventjes een seintje wanneer je de uitgebreide review terug kunt lezen!

De totale waarde van deze box is €95,- terwijl je hem koopt voor € 19,95. Wauw!! Mega goede deal toch? Je abonnement is maandelijks opzegbaar.

De Goodiebox is verkrijgbaar via de website.

Dit was de Goodiebox Unboxing november! Ken jij Goodiebox?

IMG_2672[1]

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen.

Delen:

13 Reacties

  1. 29 november 2018 / 16:34

    Wat een heerlijke producten! Een goed pincet is ook echt nooit weg. Heb zelf nog nooit zo’n box gehad, maar het ziet er zo leuk uit, zeker voor dat geld.

  2. 26 november 2018 / 22:13

    Ik heb het al een aantal keren zien langs komen in blogs, maar zelf zou ik het niet zo snel bestellen omdat ik gewoon heel weinig make-up gebruik en ook altijd mijn vaste producten heb.

  3. 26 november 2018 / 22:12

    Ik ken deze box niet, maar hij ziet er erg goed uit. Dat slaapmasker is zo leuk!

  4. 26 november 2018 / 18:02

    Fantastische box! Ik heb ‘m ook mogen ontvangen en ik ben werkelijk happy met elk product uit deze box. Ik had een Tangle Teezer en gek genoeg was die op een gegeven moment ‘stuk’. Dan mag je hem terugsturen zodat ze ‘m gaan maken. Maar dat moet dan wel naar de VS en dat is weer zo’n gedoe. Erg blij met de Pick a Pinch.

  5. 26 november 2018 / 17:12

    Die mudmasky heb ik ook en is echt superfijn product om te gebruiken

  6. 26 november 2018 / 16:11

    Ik vind dat maskertje zo leuk he! Heb deze box al vaker voorbij zien komen op Instagram 🙂 Leuk dat het elke maand weer een verrassing is wat je krijgt. Dat masker zou ik wel willen hebben denk ik.

  7. 26 november 2018 / 16:09

    Leuke box hé! 🙂

  8. 26 november 2018 / 13:31

    Het masker vind ik heel fijn, deze heb ik eens getest via jouwbox. Verder heeft de goodiebox weer een super leuke inhoud zoals elke maand

  9. 26 november 2018 / 11:12

    Ik ken Goodiebox nog niet, maar het ziet er heel goed uit. En wat is ie scherp geprijsd, love it! Ik vind het slaapmasker zo lief! Fijne producten voor aankomende winter xxx

  10. 26 november 2018 / 10:31

    Ik ken de goodiebox niet maar wat een leuke producten en dat voor 19,95, best goedkoop!

  11. 26 november 2018 / 10:23

    Mooie box weer deze keer. Ik vind het slaapmasker echt heel tof, ben benieuwd of het ook lekker slaapt…

  12. VWillemse
    26 november 2018 / 09:14

    Deze box is wel heel leuk deze keer…..
    Vooral de LIPLOVE oil van Comme Deux maakt me nieuwsgierig
    En z’on Tweezer pincet is natuurlijk gewoon altijd handig.

  13. 26 november 2018 / 08:28

    Mooie producten zitten er in de box en dat voor een leuke prijs. De pincet klinkt goed en een fijne lip olie is altijd goed, zeker in deze tijd van het jaar!