fbpx
21   42
218   226
90   254
60   128
15   203

The Body Shop Mediterranean Almond Milk with Oats Instant Soothing Mask

Holy Shit! Excuse my french.. maar heb je ooit zo’n lange productnaam gezien voor een gezichtsmasker? Even serieus.. de The Body Shop Mediterranean Almond Milk with Oats Instant Soothing Mask. Tijd voor een review!

The Body Shop Mediterranean Almond Milk with Oats Instant Soothing Mask

Ik heb al mega veel producten van The Body Shop uitgetest en ik kan me eigenlijk niet herinneren dat er producten tussen zaten die ik echt niet fijn vond. Zeker als het aankomt op verzorging dan staat The Body Shop qua merk absoluut in mijn top 5. Super leuk dus dat het nu eens tijd is om een masker te proberen.

Don’t let sensitive skin hold you back

Speciaal voor de vrouwen met een gevoelige huid is deze Mediterranean Almond Milk with Oats Instant Soothing Mask ontwikkelt. Het masker is 100% vegan en verrijkt met haver uit Engeland, verzachtende biologische Community Trade amandelmelk uit Spanje en rustgevende biologische Community Trade aloë vera uit Mexico.

Als je het masker ruikt dan ruik je gelijk die heerlijke amandelgeur. Zo’n hele fijne, warme, super zachte en boterachtige geur. Ik probeer het zo goed mogelijk te omschrijven maar dat blijft natuurlijk lastig. Het is gewoon echt heel lekker en precies een geur waar ik van houd.

Het masker zelf zit in de welbekende maskerpotten van The Body Shop. Eigenlijk zitten bijna al hun maskers in deze potten en is het enige verschil vooral de kleur. Dit masker heeft als themakleur natuurlijk lichtbeige/gebroken wit. Past perfect bij de kleur van natuurlijk haver en amandelmelk!

Genoeg gekletst, op naar het masker zelf! 

Het masker zelf is crèmekleurig en bevat kleine haverstukjes. Dit zorgt ervoor dat het masker tijdens het aanbrengen de huid ook exfoliëert. Ik breng een royale laag aan op mijn schone gezicht en maak hierbij ook gelijk wat ronddraaiende bewegingen voor het scrubeffect. Hierna laat ik het masker 10 minuten zitten om het er vervolgens af te spoelen met lauwwarm water. Het masker zelf voel je eigenlijk bijna niet zitten. Het trekt niet of prikt niet, erg prettig!

Conclusie

Stiekem ben ik na het eerste gebruik mega fan van dit The Body Shop Mediterranean Almond Milk with Oats Instant Soothing Mask. Het allereerste wat mij gelijk mega positief stemde is de geur. Jeetje, wat is die lekker zeg! Daarna natuurlijk het gebruik zelf. Het masker breng je aan en direct voelt het als een soort dikke boter. Mijn huid voelt na gebruik zo ontzettend zacht en gehydrateerd aan. Hij ziet er niet rood uit maar juist ontzettend gezond en gevoed. Ik heb zelf geen overdreven gevoelige huid maar mocht je dit wel hebben dan weet ik zeker dat dit masker heerlijk zacht voor je gezicht gaat zijn. Echt een aanrader!

Als ik één minpunt kan noemen dan is het de glazen pot waar dit masker in zit. Puur omdat het niet super hygiënisch is om het masker eruit te halen met je vingers. Voorkom dit door een spateltje of een theelepeltje te pakken, problem solved! 

Dit The Body Shop Mediterranean Almond Milk with Oats Instant Soothing Mask bevat 75ml., kost € 20,- en is te koop bij The Body Shop.

Heb jij al eens een masker van The Body Shop geprobeerd?  

IMG_2672[1]

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen.

Delen:

17 Reacties

  1. 26 augustus 2018 / 15:57

    Ik moest ook even lachen om de lange naam van het product 🙂

    Verder klinkt het echt heel goed! Ik heb een gevoelige huid, zoek vegan producten en houd van de geur van amandelmelk. Dank dus voor de review.

  2. 26 augustus 2018 / 09:07

    Ben zelf altijd fan van kleimaskers maar deze heeft nu ook zeker mijn interesse!

  3. 26 augustus 2018 / 00:20

    Ik ben al zo lang zo enorm benieuwd naar de maskertjes van TBS, maar ik koop ze nooit omdat ik teveel twijfel over welke ik wil proberen. Deze klinkt eigenlijk perfect. En super fijn dat hij zo lekker ruikt!

  4. 25 augustus 2018 / 18:59

    Ik heb deze al op Instagram gezien, maar ben blij dat er eindelijk een review van is ? Het klinkt als een goed product!

  5. 25 augustus 2018 / 11:31

    Wat een leuk artikel en wat een heerlijk masker!
    Liefs,
    Yousra Yasmine

  6. 25 augustus 2018 / 10:13

    Oeh! Ik ben zo benieuwd naar de geur!!

  7. 24 augustus 2018 / 11:40

    mmm een maskertje met amandermelk dat zal heerlijk ruiken! ik ben fan van deze geur!

  8. 24 augustus 2018 / 11:01

    Sounds great, maar jeetje wat een lange naam haha. Ik ben zelf schoonheidsspecialiste, maar heb nog nooit zo’n lange naam voor een product gezien. Anyway, ik ben wel heel nieuwsgierig naar het masker geworden!

  9. 24 augustus 2018 / 10:55

    Klinkt goed. Geur vind ik sowieso een heel belangrijk punt en amandel vind ik altijd wel heerlijk ruiken. Maar ik moet bekennen dat ik niet zo’n masker type ben. Ik heb het geduld er niet voor, denk ik. Maar misschien toch maar eens proberen.

  10. 24 augustus 2018 / 10:42

    Deze klink echt super fijn, ik vind de €20 alleen een drempel waar ik even over moet. Maar als je dan kijkt naar de kwaliteit, is hij dat zeker waard.

  11. 24 augustus 2018 / 10:26

    Wat fijn dat je huid daarna ook echt heel verzorgd aanvoelde. Dat is ook echt wat je wilt van zo’n creme.

  12. 24 augustus 2018 / 10:05

    Dat ziet eruit als een enorm fijn masker! Ik heb eigenlijk nog nooit iets van de body shop gekocht of geprobeerd, omdat ik het wel vrij prijzige producten vindt…

  13. 24 augustus 2018 / 10:01

    haha de naam is zeker een mond vol. Ik heb nog nooit een maskertje van the body shop geprobeerd. De geur die jij beschrijft lijkt me erg lekker. En ook het feit dat je het masker niet voelt zitten, prima lijkt me.

  14. 24 augustus 2018 / 09:17

    Ik ga binnenkort eens een masker van the body shop kopen want ze staan al zo’n tijd op mijn wishlist! Fijne review, hij lijkt mij erg fijn <3
    Liefs,
    Evelien

  15. 24 augustus 2018 / 09:00

    Fijn dat je zo enthousiast bent! De geur lijkt mij ook erg lekker.

  16. 24 augustus 2018 / 09:00

    Ik heb geen gevoelige huid, maar vind de geur van amandelmelk zo lekker! Deze lijkt me heerlijk in de winter. En ik gebruik trouwens de Facial Mask Brush van The Body Shop, maakt het geheel wat hygiënischer. 🙂