fbpx
3   18
15   36
65   136
97   454
54   138

Dr. Hauschka Deep Infinity Collectie

Hoe lang volg jij mijn blog al? Als dit al een tijdje is dan heb je al meerdere reviews van het merk Dr. Hauschka voorbij zien komen. Positieve reviews want ik ben er eigenlijk altijd over te spreken en heb al meerdere mensen iets van het merk laten komen. In dit artikel stel ik je graag voor aan de gloednieuwe Dr. Hauschka Deep Infinity Collectie.

Dr. Hauschka Deep Infinity Collectie

Yes!! Een Limited Edition collectie! Een make-up collectie waarbij Dr. Hauschka gebruik heeft gemaakt van stralend turquoise, glinsterend koningsblauw, roze en lichtgrijs als de zomerse kleuren van dit jaar.

Die kleuren zijn direct terug te vinden in de verpakking van de collectie. Persoonlijk vind ik deze er echt fantastisch uitzien. Lekker kleurrijk maar toch typisch Dr. Hauschka. Oh en die heerlijke rozengeur als je de verpakkingen openmaakt.. Hmm!!

De Dr. Hauschka Deep Infinity Collectie bestaat uit de volgende 4 producten:

  • Eyeshadowpalette 
  • Volume Mascara 
  • Lip Crayon 
  • Illuminating Fluid

De producten van deze lijn zijn allemaal bereid met verzorgende en heilzame plantenextracten, plantaardige olie en wassen voor hydratatie, bescherming van je huid.

Eyeshadowpalette 

Dol op de wat koelere tinten? Dan is dit oogschaduwpalette perfect voor jou. Naast een iets warmere roze kom je hier namelijk vooral koele turkoois- en grijstinten tegen. In het palette zitten 2 glinsterende en 2 matte kleuren, goede zaak! De poeder is ontzettend zacht en laat zich heel makkelijk en subtiel blenden zonder in de lijntjes te trekken.

Volume Mascara

Een turkoois kleurige mascara? Past natuurlijk perfect bij deze collectie! Ik vind het zelf heel erg tof als touch of colour op de onderste wimpers. Het effect is in ieder geval prachtig! Veel volume en geen klonters of plakkende wimpers.

Lip Crayon

Een Lip Crayon, daar maak je me altijd blij mee. Zeker als hij in een prachtige nude/oud roze kleur komt. Deze kleur is echt meant to be. Zo mooi! Daarnaast is het potlood totaal niet droog maar juist licht vettig waardoor hij heel goed en comfortabel blijft zitten.

Illuminating Fluid

In eerste instantie dacht ik dat dit een foundation was maar dat bleek niet het geval. Bij het eerste pompje had ik het al meteen in de gaten; het is een vloeibare highlighter. Een prachtige highlighter die een hele mooie subtiele glow from within’ geeft. Love it! 

Conclusie

Ik ben absoluut fan van deze Dr. Hauschka Deep Infinity Collectie. Wederom heeft Dr. Hauschka mij niet teleurgesteld. De verpakking, de geur, de kwaliteit.. alles klopt eigenlijk gewoon. Mijn twee favorieten zijn absoluut de Lip Crayon en de Illuminating Fluid maar als je op zoek bent naar een koel oogschaduwpalette of een blauwe mascara dan heb je jouw match made in heaven gevonden!

  • Eyeshadowpalette – €29,95
  • Volume Mascara – €25,95
  • Lip Crayon – €16,50
  • Illuminating Fluid – €20,95

De nieuwe LE collectie ‘Deep Infinity’ van Dr. Hauschka is vanaf donderdag 2 augustus verkrijgbaar bij erkende verkooppunten. 

Heb jij iets in je stash van Dr. Hauschka?

IMG_2672[1]

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Delen:

2 Reacties

  1. 31 juli 2018 / 11:17

    Dat ziet er goed uit! De verpakkingen zijn ook tof trouwens!

  2. 31 juli 2018 / 07:49

    Ik heb nog nooit iets van dit merk geprobeerd. Het ziet er erg mooi uit. Vooral de intensiteit van de kleuren.