fbpx
217   224
90   252
60   127
15   202
67   394

Max Factor Miracle Duo Glow

Max Factor Miracle Duo Glow

Oh yes!! Tijd voor weer een review van een nieuw product van Max Factor. Vanaf 23 april is namelijk de gloednieuwe Max Factor Miracle Duo Glow te vinden in de winkelschappen en alhoewel ik het product al even in huis heb is het nu toch echt tijd voor mijn uitgebreide review. Is dit het product een buy of een no buy?

Max Factor Miracle Duo Glow

Max Factor Miracle Duo Glow

Max Factor Miracle Duo Glow

Als er ‘Duo’ in de productnaam staat maakt me dat altijd direct nieuwsgierig. Ik vind namelijk bij duo’s dat het een match made in heaven kan zijn of dat een merk compleet de plank kan misslaan. Uiteraard hoop ik dat het eerste bij dit product van Max Factor het geval is.

Max Factor Miracle Duo Glow

Deze duo bestaat uit een concealer en een highlighter. Wat een leuke en originele combi. Een highlighter zie je namelijk eerder in een duo met bijvoorbeeld een blush of bronzer. Ik denk zelfs dat ik een highlighter nog nooit eerder heb gezien in combinatie met een concealer. Grappig!

Max Factor over de Miracle Duo Glow
Creëer het voor jouw perfecte glanseffect met de nieuwe Max Factor Miracle Glow Duo, een dubbele formule met highlighter en perfector zodat je kunt kiezen tussen een natuurlijk uitstraling en een intens stralend effect. Realiseer universele, verfraaiende highlights met dit onmisbare product in handpalmformaat en krijg dat mooie effect waar je naar op zoek bent, net op tijd voor de eerste lentezon.

Max Factor Miracle Duo Glow

De verpakking is typisch ‘Max Factor’. Zwart en goud voeren qua kleur de boventoon en het doosje zelf is handpalmformaat. De deksel is transparant en daardoor zie je goed dat de ene helft de concealer is en de andere helft de (gouden) highlighter. Op de achterkant tref je een zwarte sticker met extra productinformatie, die je nog kunt opentrekken voor nog meer informatie. Dat is natuurlijk altijd handig, niets op aan te merken.

De Max Factor Miracle Duo Glow is verkrijgbaar in de volgende drie kleuren:

  • Light
  • Medium
  • Deep

In dit artikel review ik dit product in ‘Light’. Op naar de swatches!

Max Factor Miracle Duo Glow

Swatch

zonder flits – met flits

Max Factor Miracle Duo Glow

Op de foto links draag ik geen alleen wenkbrauwpoeder, mascara en een oogpotloodje maar verder geen foundation of iets op mijn gezicht. De middelste foto laat zien hoe ik de concealer heb aangebracht en je ziet goed hoe dit de blik oplicht en verfrist. Op de foto rechts zie je het effect van de gouden highlighter. Pretty right? 

Max Factor Miracle Duo Glow

Max Factor Miracle Duo Glow

Conclusie

Ik moet eerlijk zeggen dat dit product me echt aangenaam heeft verrast. In eerste instantie wist ik niet wat ik van een concealer/highlighter duo moest verwachten maar het blijkt echt een goede combi te zijn. Op een doordeweekse dag draag ik bijvoorbeeld nooit foundation maar creëer ik graag een frisse blik met wat concealer. Daarnaast draag ik al-tijd highlighter dus heel handig dat ik het nu in één verpakking heb zitten.

De concealer is voor mij goed van kleur, laat zich makkelijk aanbrengen en blenden zonder teveel van zijn dekking te verliezen. De highlighter is in eerste instantie erg subtiel maar is gelukkig heel erg goed op te bouwen zodat je zelf de intensiteit kunt opbouwen. Beide producten zijn in crèmevorm waardoor ik ze het liefst aanbreng met mijn vingertoppen. De warmte van de vingers zorgen namelijk voor het vlekkeloos aanbrengen van de producten.

Deze Max Factor Miracle Glow Duo kost € 17,99 en is o.a. te koop bij Kruidvat, Douglas en Bol.com

Gebruik jij iedere dag een concealer?

IMG_2672[1]

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen en affiliate links

Delen:

10 Reacties

  1. 26 juni 2018 / 15:48

    2 producten die ik dagelijks gebruik dus handig om bij elkaar te hebben! Ziet er goed uit

  2. Verena
    26 juni 2018 / 14:52

    Wauw mooie look! Niet te heftig, maar staat je wel prachtig

  3. 24 juni 2018 / 15:25

    Ik probeer wel zo vaak mogelijk concealer te gebruiken, helemaal nu we wat minder slapen en de donkere kringen nog meer zichtbaar zijn. Ik ga dit product eens even nader bekijken, wan t ben wel enthousiast geworden van jouw review!

  4. 23 juni 2018 / 21:06

    Ik vind het ook een verrassende combinatie, maar het resultaat liegt er zeker niet om. Staat je mooi!

  5. 23 juni 2018 / 11:28

    Die Combinatie is heel erg mooi! Ik gebruik zelf niet zo heel erg veel make-up maar misschien is het wel iets voor mij!

  6. 22 juni 2018 / 19:46

    Ik ben ook heel erg verrast! Vind hem er heel mooi uitzien. 🙂

  7. 22 juni 2018 / 14:04

    Leuk dat je er uiteindelijk zo blij mee bent, dat is het voornaamste! 😉

  8. 22 juni 2018 / 10:26

    Een hele mooie combi zo zeg! Prachtig, het geeft net even dat beetje extra glans

  9. 22 juni 2018 / 09:25

    Wat een mooi natuurlijk effect, I Love It! Duo-verpakkingen zijn altijd makkelijker, zeker voor op vakantie.

  10. 22 juni 2018 / 09:21

    Nee, nooit, maar ik gebruik ook geen make-up dus dat zegt niet zoveel dus.