fbpx
210   214
86   243
58   121
13   197
66   392

Valentijnsdag gift guide voor hem & haar

Valentijnsdag Gift Guide

Over alweer minder dan een maand breekt de dag van de liefde aan. Ik heb het natuurlijk over Valentijnsdag op 14 februari. De meeste mensen willen op deze dag niet met lege handen aankomen maar het uitkiezen van een perfect cadeau voor Valentijnsdag is toch best lastig. In mijn Valentijnsdag gift guide voor hem & haar help ik je daar graag mee!

Valentijnsdag gift guide voor hem & haar

Valentijnsdag cadeaus voor hem

Ik denk dat iedere vrouw het met mij eens is als ik zeg dat het kopen van een cadeau voor een man ontzettend moeilijk in. Een aantal keer per jaar struggelen wij hiermee, zoals met Kerst, zijn verjaardag en natuurlijk ook met Valentijnsdag. Eén tip: Houd in je achterhoofd dat jij je liefde het beste kent en echt wel weet wat hij mooi en leuk vind. Daarnaast gaat het om het gebaar en is hij er altijd blij mee!

Sieraden bij mannen vind ik prachtig, maar niet als ze heel groot en mega overdreven aanwezig zijn. Ik houd meer van het subtiele en het stijlvolle. Deze armband van Tommy Hilfiger heeft een lederen band en zilveren hardware. Tof toch?

Is je vriend een sportief typ en kan hij wel een nieuw horloge gebruiken? Het merk G-Shock heeft een heel tof assortiment met sportieve horloges. Ze zijn in alle kleuren eigenlijk wel te verkrijgen maar ik vond persoonlijk dit bijna geheel zwarte item het mooiste.

Naast sieraden kun je natuurlijk ook denken aan een prachtige laptoptas. Gaat je vriend bijvoorbeeld iedere dag met een laptoptas naar het werk? Dan kan hij vast een nieuwe gebruiken. Deze  Burkely tas is echt fantastisch! Hij is uitgevoerd in een cognac kleur waarbij de buitenkant van leer is en de binnenkant van textiel en geschikt voor een 15 inch laptop.

  • Tommy Hilfiger Leather Hardware Armband – € 49,95
  • Casio G-Shock Horloge – € 94,90
  • Burkely Antique Avery Cognac Laptoptas – € 149,95

Valentijnsdag gift guide voor hem & haar

Valentijnsdag cadeaus voor haar

Wij vrouwen denken dat het kopen van een cadeau voor een vrouw makkelijk is. Wij refereren dit aan onszelf want eerlijk is eerlijk, een cadeau kopen voor je beste vriendinnetje is natuurlijk een eitje. Als ik mijn vriend mag geloven is het ontzettend moeilijk om voor mij een cadeau te kopen en geloof me, ik ben alles behalve moeilijk. Ik weet dan ook zeker dat er veel mannen zijn die iets aan deze gift guide gaan hebben.

Ik trap af met deze prachtige oorbellen van Riverstones. Een nieuw merk voor mij maar daardoor natuurlijk alleen maar extra leuk. Na een kleine rondvraag in mijn vriendenkring ben ik erachter gekomen dat er veel mannen houden van een mooie, opvallende maar chique oorbel bij een vrouw. Dit paar voldoet daar absoluut aan. Misschien kun je ze tijdens je date wel gelijk indoen?

Aan de man: “Wij vrouwen worden enorm gelukkig van tasjes!” Met zwart zit je altijd goed en deze Leila Mini tas van Guess is door het formaat, de gouden details en het strikje wel echt heel erg cute.

Het horlogemerk Cluse is enorm populair en dat is natuurlijk niet voor niks. Het merk maakt prachtige, minimalistische horloges en zijn echt een musthave. Met dit rosé gouden item met marmeren wijzerplaat scoor je extra punten, dat weet ik zeker!

  • Riverstones Blush Hangers Gold Oorbellen – € 45,-
  • Guess Leila Mini Black Crossbody Tas – € 90,-
  • Cluse La Roche Petite Mesh Gold/White Marble Horloge – € 139,95

Waar koop ik deze items?

Bij Brandfield! Ken je deze winkel al? Brandfield heeft een prachtige, fysieke winkel in Groningen maar daarnaast ook een zeer uitgebreide webwinkel. Mochten mijn items in de gift guide je niet aanspreken dan weet ik zeker dat je in deze webwinkel alsnog slaagt voor het perfecte valentijnscadeau. De webwinkel heeft een zeer ruim assortiment die bestaat uit tassen, horloges, sieraden en zonnebrillen voor zowel hem als haar met merken als Cluse, Rosefield, MYOMY, Ray-Ban, Buddha to Buddha, Pandora, Paul’s Boutique, Tommy Hilfiger, Diesel, Michael Kors en nog veel meer. Reden genoeg om eens op deze webwinkel rond te neuzen!

IMG_2672[1]
Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Dit artikel is een samenwerking.

Delen:

9 Reacties

  1. 24 januari 2018 / 00:30

    Ziet er leuk uit! Fijne inspiratie!

  2. 23 januari 2018 / 20:06

    Ik ben niet zo van de cadeau’s geven met valentijnsdag haha, liever iets heel kleins of een ‘gebaar’ zoals koken voor/met elkaar!

  3. 23 januari 2018 / 13:18

    Mooie cadeaus! Nu moet ik allen nog een Valentijn vinden die me iets cadeau kan doen 😉

    • 25 januari 2018 / 10:37

      Ai haha dat is wel handig inderdaad. En anders gewoon een goed excuus om jezelf een cadeautje te geven toch? 😉

  4. 23 januari 2018 / 12:23

    Wel dure cadeaus allemaal zeg haha, maar wel mooi

  5. 23 januari 2018 / 11:11

    Wat een leuke gift guide! Ik vind het horloge van Cluse en het tasje prachtig.
    Liefs,
    Yara

    • 25 januari 2018 / 10:38

      Jaa toffe items he? Ik ben inmiddels ook trotse eigenaresse van het tasje, haha oeps! Binnenkort meer hierover 😉

  6. 23 januari 2018 / 09:56

    Leuke kado tips!