fbpx
13   28
69   124
96   177
117   253
105   267

Christmas Wishlist 2017

Christmas Wishlist 2017

Jingle Bells, Jingle Bells, Jingle all the waaaaaay! Het duurt nog maar 10 daagjes voordat de kerstman en zijn rendieren, vanaf de Noordpool, zijn intrede maakt. Ik ben dol op kerst en samen met mijn familie doen wij nog altijd gezellig aan cadeautjes onder de boom. Vorig jaar maakte ik een wishlist en ook dit jaar is het daar weer tijd voor. Benieuwd naar mijn Christmas Wishlist 2017? Kijk mee en wellicht doe je zelf ook nog wat leuke inspiratie op!

Christmas Wishlist 2017

Christmas Wishlist 2017Christmas Wishlist 2017Christmas Wishlist 2017

Christmas Wishlist 2017

  1. Ted Baker Caliih Black Crossbody Tas – € 170,-
    • Ik ben echt nog op zoek naar een hele mooie zwarte crossbody. Als je me al een tijdje volgt dan weet je dat ik dol ben op het merk Ted Baker en ik kwam deze tas tegen en was eerlijk gezegd meteen verliefd. Deze is echt precies wat ik zoek! Hij is natuurlijk vrij duur voor een Kerstcadeau maar hé, je mag jezelf ook best een cadeau geven toch?
  2. Tiffany & Co Skyline Eau de Parfum – € 98,- voor 75ml.
    • In iedere stad waar ik kom met een Tiffany & Co Store vergaap ik me in de etalage. Prachtige sieraden waarvan ik ooit hoop er een aantal te kunnen kopen. Onlangs heeft het merk een parfum gelanceerd. Dit is een hele frisse geur die ik voor de aankomende lente en zomer absoluut op mijn lijstje heb staan.
  3. Sims 4 voor de PS4 – € 44,99
    • Mijn vriend en ik wonen sinds april samen en wat hij moest en zou hebben was de nieuwe PS4. Daar had ik geen problemen mee uiteraard maar ik heb hier zelf nog geen spel voor waardoor ik er geen gebruik van maakt. Tot ik erachter kwam dat de Sims 4 te koop is voor de PS4. Een spel waar ik vroeger absoluut verslaafd aan was en als ik het spel zie krijg ik direct zin om het te spelen. Lekker om af en toe heerlijk te ontspannen!
  4. Brabantia Prullenbak – rond de €99,-
    • Je zou denken: ‘Lindsey, hoe kom je nou weer bij een prullenbak?’ Ik snap je gedachte helemaal. Op dit moment hebben wij niet echt een mega fancy prullenbak terwijl Brabantia die wel heeft. Omdat de prullenbak in het zicht in de keuken staat zou ik er toch graag eentje hebben die wat beter bij het interieur past. Het liefst een duo prullenbak, wat het scheiden van afval vergemakkelijkt!
  5. Hunkemöller Cardigown Fleece – € 34,99
    • Oeps, ik ben volgens mij een klein beetje verliefd geworden op de Hunkemöller Cosy Collection. Het liefst zou ik iedere item in mijn kast hangen aangezien alles er super schattig en fluffy uitziet. Het item dat het hoogst op mijn lijstje staat is deze Cardigown Fleece. Tsja, dit hoef ik toch niet uit te leggen? Dit wil je!
  6. Mascha Planner – € 24,95
    • Het nieuwe jaar wil ik graag wat meer gestructureerd beginnen. Ik heb het de laatste tijd ontzettend druk met mijn blog en daarnaast werk ik gewoon fulltime. Hierdoor merk ik dat ik af en toe even niet meer duidelijk heb voor mezelf wat er precies moet gebeuren. Een planner gaat mij hier hopelijk enorm bij helpen!
  7. Ticket to Ride – € 33,99
    • De laatste tijd ben ik enorm van de spelletjes en mij is Ticket to Ride geadviseerd. Ik zag het voor het eerst langskomen op YouTube en toen dacht ik: ‘Huh, wat is dit voor iets?’ Mijn collega heeft het spel ook en is er helemaal gek van. Ze heeft me verzekerd dat ik het echt fantastisch ga vinden dus ik ben mega benieuwd naar dit spel!
  8. Urban Decay Naked Heat Palette – € 55,20
    • Onder het mom van ‘Je bent een beautymeisje of je bent het niet’ moet er natuurlijk in deze Christmas Wishlist 2017 eigenlijk wel een beautyproduct zitten. Nu heb ik al een tijdje een palette op het oog, namelijk het Urban Decay Naked Heat Palette. Sowieso ben ik erg fan van de Naked Palettes van Urban Decay en de kleuren uit het Heat Palette zijn echt mijn ding! Ik zou deze graag toevoegen aan mijn stash.
  9. Karlsson Hexagon Alarmklok – € 25,-
    • Alles voor in huis heb ik kunnen vinden, behalve een klok. Op de een of andere manier vond ik dat zo lastig en was iedere klok die ik tegenkwam ‘het net niet’. We hebben een hele toffe industriële kast in ons interieur en ik heb besloten hier een klein klokje in te zetten in plaats van een grote klok aan de muur. Dit betonnen hexagon klokje van Karlsson is daar echt perfect voor!
  10. My Jewellery A-Lijn Rokje – € 39,95
    • Last but not least op deze Christmas Wishlist 2017, dit super leuke rokje! Als je het mij vraagt echt per-fect voor Oud&Nieuw dus een betere timing als kerstcadeau kan er eigenlijk niet zijn. Daarnaast vind ik het gaatjespatroon erg tof en is hij buiten Oud&Nieuw natuurlijk ook gewoon super leuk!

Dit was mijn ‘Christmas Wishlist 2017’. Wat staat er bovenaan jouw Christmas Wishlist? 

IMG_2672[1]

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

€€€

Delen:

7 Reacties

  1. 15 december 2017 / 11:55

    Wat een leuke list, ik zou het ook allemaal wel willen hebben haha
    Vooral de naked heat palette en die tas is echt to die voor!

    Ik heb de Anastasia PRISM eye shadow palette bovenaan mijn lijstje staan

  2. 15 december 2017 / 01:04

    Mooie wishlist. The sims is altijd wel lachen en die rok is ook heel erg mooi!

  3. 14 december 2017 / 14:16

    Wat een mooie wishlist! Bij mij kan dat Ted Baker tasje en UD Heat palette ook zo wel op mijn wishlist belanden. Zoo mooi!

  4. 14 december 2017 / 11:18

    Die tas is echt prachtig! En altijd handig een mooi zwart tasje. Sims is ook altijd goed! Love it. Wat is er nu beter dan in de winter simsen onder een warm dekentje?

  5. VWillemse
    14 december 2017 / 08:00

    Dat is een flinke lijst haha, de eau de parfum van Tiffany lijkt mij zalig, maar beetje pittig om voor kerst te vragen vind ik zelf.
    Maar de rendieren trui van Hunkemoller is echt super comfy en cute om te zien, die ga ik onthouden hoor.

  6. 14 december 2017 / 06:05

    Leuke wishlist. Dat spel ken ik helemaal niet. Het palette van Urban Decay is natuurlijk prachtig. Leuk rokje ook!