fbpx
213   219
88   249
58   124
15   201
67   394

Cadeaus voor haar – 5x onder de €50,-

Vorige week stond hetzelfde artikel online maar dan ‘cadeaus voor hem’. Tijd om er dus ook een ‘cadeaus voor haar’ variant van te maken. In dit artikel geef ik je een lijstje met 5 prachtige cadeaus onder de € 50,- Ideaal dus, aangezien Sinterklaas en Kerst voor de deur staan. Lees je mee?

Cadeaus voor haar – 5x onder de €50,-

  1. Clinique Moisture Overload Set
    Ik heb meerdere producten gereviewed van de Clinique Moisure Surge lijn en ah, wat is deze lijn een toppertje. Een musthave tijdens de winter, waarbij onze huid wel wat extra hydratatie kan gebruiken. Deze giftset kwam ik tegen en is gewoon echt tè leuk om cadeau te geven. Met dit cadeau zit je al-tijd goed!
  2. * ZUSSS *
    Ken je het merk *ZUSSS* ? Zo niet, ga dan nu direct naar de website! Zij hebben zo ongelofelijk veel toffe items dat er iets te vinden valt voor iedere vrouw. Ik houd echt van hun stijl met hun toffe materialen en natuurlijke kleuren. Daarnaast bevatten veel items ook nog eens de liefste quotes waardoor het extra leuk wordt om het cadeau te geven. Neem dit prachtige grijze kussen met lederen cognackleurige details met de quote ‘met jou is alles leuker!’ Dit tovert toch direct een lach op je gezicht?
  3. Een luxe hoeslaken (topper) van hoeslakenshop.com
    Klinkt misschien in eerste instantie als een suf cadeau, maar eigenlijk is het dat helemaal niet. Ik kan mij namelijk heel goed indenken dat bijvoorbeeld mijn moeder hier erg blij mee is! Deze webshop heeft een groot assortiment in hoeslakens in alle kleuren van de regenboog, diverse materialen en maten. Ik heb zelf een hoeslaken topper, zwart van katoen, en deze past echt perfect om onze topper heen.
  4. Ted Baker Toilettas
    I love Ted Baker! Ik heb er zelf een super leuke clutch van en kan eerlijk gezegd niet genoeg van het merk krijgen dat betekent staat om haar schattige strikje. Deze toilettas ziet er ontzettend feestelijk uit en past precies binnen budget. A winner if you ask me! 
  5. Kookboek!
    Ik ben dol op koken! Is degene die jij een cadeau gaat geven daar ook dol op? Koop dan een nieuw, prachtig kookboek. Het boek ‘Bijdendijk – De keuken voor de Lage Landen’ van Joris Bijdendijk is een aanrader. Het is een prachtig boek, uitgebracht in november 2017 en regelrecht de top 10 lijst ingeschoten. Dat zegt denk ik wel genoeg…

Iets meer budget? Dan wil ik je heel graag toch nog even wijzen op de Oral-B Genius 9 9000N Roségold Elektrische tandenborstel. Hoe tof is een mega luxe tandenborstel, afgewerkt in het rosé goud? Hier wordt echt iedere vrouw blij van!!

Weet jij al wat je ‘haar’ cadeau gaat geven? 

IMG_2672[1]

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

€€€

Delen: