fbpx
3   19
15   36
65   136
97   454
54   138

Dermalogica Skin Smoothing Cream

Dermalogica Skin Smoothing Cream
Een stralende huid, wie wil dat niet? Ik ben de laatste tijd enorm bezig met skincare en huidverbetering en test daarom aan de lopende band nieuwe crèmes. Uiteraard wil ik mijn bevindingen en mijn mening over deze crèmes heel graag met jou delen! Vandaag review ik in dit artikel de Dermalogica Skin Smoothing Cream. Lees je met me mee?

Dermalogica Skin Smoothing Cream

Dermalogica Skin Smoothing Cream

Dermalogica Skin Smoothing Cream

Dit is het tweede product dat ik test van Dermalogica. Dit merk noemt zichzelf een no-nonsense merk. Naar eigen zeggen ontwerpen zij geen producten die mooi staan in de badkamer maar die daadwerkelijk werken voor de huid. Dermalogica gebruikt nooit gangbare ingrediënten als minerale oliën, lanoline, chemische kleur- en geurstoffen. Dat doet Dermalogica niet, omdat die stoffen slecht zijn voor de huid. Dermalogica kiest voor ingrediënten waarvan bewezen is dat ze werken. Dat bewijs wordt geleverd door de ruim 100.000 schoonheidsspecialisten over de hele wereld die er iedere dag effectief mee werken.

Dermalogica Skin Smoothing Cream
De Skin Smoothing Cream behoort tot de bestsellers van Dermalogica. Uiteraard maakt dat mij extra nieuwsgierig en stiekem ook ergens extra kritisch. De verpakking is naar mijn mening een typische ‘Dermalogica verpakking’. Volgens mij zitten bijna alle producten in een grijze kartonnen verpakking en dat is bij deze Skin Smoothing Cream niet anders. Op deze verpakking staat groot in het wit ‘Dermalogica’ De crème zelf zit in een witte tube met grijze dop en grijze tekst. Op zich vind ik dit een ietwat saaie, maar toch clean en strakke verpakking. Dermalogica geeft uiteraard ook zelf al aan dat ze geen producten maken die mooi staan in de badkamer.

Dermalogica Skin Smoothing Cream
Dermalogica Skin Smoothing Cream

Beautyfashionshop over de Skin Smoothing Cream
Dermalogica Skin Smoothing Cream is een gezichtscrème wat helpt tegen de droge huid. De crème hydrateert intensief, de ingrediënten Lecithine en Aloë Vera voeden de huid en Komkommer en Arnica verzachten deze voor een soepele stevige huid. Druivenpitextract en de vitamines C en E beschermen tegen schadelijke invloeden van buitenaf. Vrij van synthetische geur- en kleurstoffen en daarnaast dermatologisch getest!  Huidtype: ​Normale tot droge huid maar aan te raden bij een droge huid. 

Gebruik

Volgens Dermalogica is deze crème ‘een medium gewicht moisturizer die zorgt voor de juiste vochtbalans en vermindert een droog of trekkerig gevoel’. Dat suggereert naar mijn mening dat deze crème/moisturizer vooral geschikt is voor een droge huid. Nu heb ik zelf zo nu en dan weleens last van dat trekkerige gevoel dus ik hoop dat deze crème daar goed tegen helpt!

Dermalogica Skin Smoothing CreamDermalogica Skin Smoothing Cream
Ik breng de crème aan zowel in de ochtend als in de avond op een schone huid. Gewoon als een normale dagcrème of nachtcrème doe ik wat product op mijn hand en masseer dit vervolgens in op mijn huid. De crème laat zich makkelijk aanbrengen en goed verdelen. Na het inmasseren trekt de crème snel in waardoor je in de ochtend gelijk verder kunt met je make-up en je in de avond lekker gelijk kunt gaan slapen!

Dermalogica Skin Smoothing Cream

Ingrediëntenlijst: Retinyl Palmitate (Vitamin A), Silk Amino Acids, Malva Sylvestris (Mallow), Cucumis Sativus (Cucumber), Arnica Montana Flower, Vitis Vinifera (Grape) Seed, Ascorbyl Palmitate (Vitamin C), Tocopheryl Acetate (Vitamin E), Aloe Vera.

Een fantastische ingrediëntenlijst waarin absoluut geen een ingrediënt niet goed is voor de huid! Wow! Ik heb denk ik zelden zo’n goede en positieve ingrediëntenlijst gezien van een moisturizer. Dit verrast me heel erg. 

Dermalogica Skin Smoothing CreamDermalogica Skin Smoothing Cream

Conclusie

Zoals ik al zei is dit het tweede product dat ik test van Dermalogica. Over het eerste product was ik ongelofelijk enthousiast en mijn enthousiasme is met de Skin Smoothing Cream alleen maar toegenomen. Ik kan namelijk eerlijk gezegd niet anders zeggen dat dat deze Dermalogica Skin Smoothing Cream me gewoon echt heel goed bevalt. Het is bijna zomer en in deze periode is mijn huid altijd net wat droger. Een goede booster kan ik dan ook zeker gebruiken en ik merk dat deze crème mijn huid echt goed doet. Naar mijn mening is dit dus absoluut een aanrader! Heb jij ook last van een droge en trekkerige huid? Probeer deze dan zeker eens uit!

De Dermalogica Skin Smoothing Cream is online te koop of te bestellen in de online shop Beautyfashionshop. Naast huidverzorging kun je op deze webshop ook terecht voor o.a. makeup, parfum en accesoires. 

  • 50ml. kost € 54,75
  • 100ml. kost € 77,-

Heb jij weleens een product van Dermalogica gebruikt? 

IMG_2672[1]

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen

Delen:

3 Reacties

  1. 17 juni 2017 / 14:53

    Wow die prijs though, dan moet het eigenlijk wel gewoon indrukwekkend goed zijn 😛 maar dat maakt ie ook wel waar!

  2. 17 juni 2017 / 11:00

    Wat tof dat je zo enthousiast bent! Je hebt mij ook al nieuwsgierig gemaakt. Alleen weet ik niet of ik zo’n prijs wel zou willen betalen hihi. #armestudent

  3. 16 juni 2017 / 06:58

    Fijn dat deze crème je zo goed bevalt.. Hij klinkt dan ook erg fijn in gebruik :-).