fbpx
9   25
62   130
95   451
52   135
72   88

De Valentijn Collectie van LUSH

De Valentijn Collectie van LUSH
Over precies drie weken is het Valentijn. De dag dat de liefde wordt gevierd. Speciaal voor deze dag heeft LUSH een Valentijn Collectie gemaakt en die laat ik je in dit artikel zien. Benieuwd naar De Valentijn Collectie van LUSH? Lees mee!

De Valentijn Collectie van LUSH

De Valentijn Collectie van LUSH
De Valentijn Collectie van LUSH
De Valentijn Collectie van LUSH
De Valentijn Collectie van LUSH

De Valentijn Collectie van LUSH

  1. Cupid Bath Bomb – € 4,25 per stuk (NIEUW)
    • Van wie lig jij ’s nachts wakker? Verwen diegene (of jezelf!) met een kalmerend bad vol rozen, bergamot en zacht viooltjesblad. Laat deze bath bomb in het badwater smelten en je hart smelt vanzelf mee. De lichtzoete geur – waar je spontaan verliefd op wordt – komt van vers frambozensap.
  2. Lover Lamp Bath Bomb – € 5,95 per stuk 
    • Met Lover Lamp in je bad zak je langzaam weg in een hartverwarmende knuffel van zoete vanille, chocolade en Braziliaanse sinaasappel. De hartjes van biologische cacaoboter maken het water en je huid heerlijk zacht. Deze lover lover pakt je in waar je bij staat. Je bent gewaarschuwd.
  3. Unicorn Horn Bubble Bar – € 5,95 per stuk
    • Uit je liefde voor unicorns door je bad te vullen met glimmende, gekleurde bubbels met de geur van lavendel en neroli. Neroli zorgt ervoor dat het serotine-level (geluksstofje!) in je hersenen stijgt. Kun jij lekker blijven dromen van schuimkastelen en mijmeren of eenhoorns nu wel of niet bestaan (natuurlijk bestaan ze). Magisch!
  4. Over and Over Bath Bomb – € 5,95 per stuk (NIEUW)
    • De bijzondere combinatie van cacaoboter, limoen- en venkelolie vrolijkt je enorm op. Je kunt aan niets anders meer denken – en dat hoeft ook niet. Laat je gewoon betoveren door het hypnotiserende (rock en) rollen van deze bath bomb, alsof er roze, oranje en gouden vuurpijlen door je bad schieten.
  5. Kish Me Quick Washcard € 2,50 per stuk (NIEUW)
    • Blijf niet langer bij de brievenbus wachten, stap liever onder de douche met dit bijzondere kaartje gemaakt van vers appelpulp en opwekkende citroen- en limoenolie. Door ylang-ylang vergeet je spontaan dat je moe was. Scheur een stukje van de fruitige washcard, neem het mee de douche in, opschuimen, afspoelen en je ruikt (en voelt je) zo fris als een hoentje. Deze zeepkaart is ideaal om mee te reizen, handig om te delen, en het werkt ook als een zoete shampoo. Je dag kan niet beter beginnen!
  6. Lovestruck Bubble Bar –  5,95 per stuk (NIEUW)
    • Wanneer je niet op de juiste woorden kunt komen, zijn emoji’s de bomb. Vooral als ze gevuld zijn met citroen en geranium. Verkruimel deze smiley onder de lopende kraan voor bergen vol hartverwarmende bubbels in je bad, maar wees gewaarschuwd: van de frisse citrusgeur kun je wat emojioneel worden…
  7. Two Hearts Beating As One Bath Melt – € 4,95 per stuk (NIEUW)
    • De combinatie van ylang ylang en rozenolie is een match made in heaven. Ze dansen samen door je badwater en laten een duizelingwekkende bloemengeur achter. Terwijl je gebiologeerd naar de mooie kleuren in je badkuip kijkt, word je lichaam verzorgd en verzacht door biologische cacaoboter en luxe amandelolie. Een cadeau voor je huid!
  8. The Kiss Lipscrub – € 8,95 per stuk
    • Wie lief is krijgt lekkers! De zachte mmmix van fijn zeezout, suiker en Fair Trade cacaoboter laat een heerlijke smaak achter op je lippen. En wat dacht je van mandarijn, amandelolie en eetbare hartjes? Dat wordt genieten, met of zonder Valentijn.
  9. Love Spell Massage Bar – € 9,95 per stuk
    • Volg je hart en ga voor deze massage-olie in vaste vorm – romig dankzij Fair Trade biologische cacaoboter, luxe door rozenbottelsiroop en kruidig met dank aan anjer absolue. Fair Trade biologische aloë vera-gel verkoelt wanneer je het wel erg warm krijgt en biologische citroenmirte tilt je naar ongekende hoogten. Deze verleidelijke massage bar zorgt voor een magisch gevoel en een betoverend zachte huid.
  10. The Kiss Lipgloss – € 9,95 per stuk 
    • Een kus wordt nóg lekkerder als er Fair Trade sheaboter uit Afrika bij komt kijken. Deze zachte, verzorgende boter voedt en verzorgt je lippen. Jojoba-olie en Kalahari-meloenolie zorgen voor een tropisch tintje en de agavenectar en biologisch illipeboter geven een subtiele glans. Voor onweerstaanbaar mooie lippen.
  11. Rose Bombshell Bath Bomb – € 5,95 per stuk
    • Liefde maakt blind, wat toch jammer is – dit spectaculaire bloemencorso van roos absolue, rozenolie en gele rozen- blaadjes is namelijk een feest voor het oog. Terwijl de rozen losbarsten in je bad komt de zoete geur van bloemen en Siciliaanse citroen vrij, en je weet: je hebt nooit meer een roze(n) bril nodig.
  12. Ladybird Bubble Bar – € 5,25 per stuk
    • Dit vriendelijke lieveheersbeestje neemt jou maar wat graag onder z’n vleugels. Hij regelt een warm bloemenbad voor je – gevuld met zoete geraniumolie om te ontspannen en een vleugje pepermuntolie zodat je wel wakker blijft. Maak bergen vol frisse bubbels of houd een beetje bubble bar achter de hand om nog vaker van dit badbeest te kunnen genieten.
  13. Love You, Love You Lots Zeep – € 6,45 per 100 gram (NIEUW)
    • Je kunt ermee douchen of in bad, ze zorgen voor een opgewekte geest en zijdezachte huid, en ook je liefde uiten werkt nog altijd het best met rozen. Heel. Erg. Veel. Rozen. In deze luxe zeep zitten maar liefst vier verschillende varianten: rozenblaadjes-infusie, rozenolie, rozensiroop en zelfs verse rozenblaadjes. Deze liefdesmix geeft je een goed en schoon gevoel. De liefde spat ervanaf!
  14. Prince Charming Shower Cream – € 8,50 per 100 gram 
    • Je zoektocht naar de ware eindigt hier. De sprookjesachtige combinatie van vers granaatappelsap en luxe grapefruitolie behandelen je huid zoals een prins dat ook zou doen en ze maken van deze shower cream een echte charmeur. De zoete marshmallow- met vanille-geur pakt je in en blijft voor altijd (of in elk geval bijzonder lang) bij je. Dit jaar heeft Prince Charming zichzelf zelfs overtroffen: hij is zelfconserverend dankzij de perfecte balans van ingrediënten.

Single met Valentijn? Geef dan jezelf iets cadeau uit De Valentijn Collectie van LUSH. Een partner met Valentijn? Kies iets uit deze collectie waarmee je hem/haar blij maar of.. je kunt natuurlijk ook je partner heel subtiel dit artikel laten lezen.. Hint Hint! Haha! 😉

Ga jij iets voor je liefde kopen uit de Valentijn Collectie van LUSH? 

IMG_2672[1]

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

 

 

Delen:

13 Reacties

  1. 25 januari 2017 / 11:09

    Ik ga iets voor mezelf kopen en dan met m’n liefde in bad, haha! Ik ben erg benieuwd naar de Lover Lamp Bath Bomb. Ik hou niet zo van de geur van chocolade, maar hij ziet er zo mooi uit! De Unicorn Horn Bubble Bar neem ik dit jaar wél mee!

  2. 24 januari 2017 / 19:01

    Weer heerlijke items ! Ik moet binnenkort maar weer eens gaan snuffelen in de lushwinkel 😀

  3. 24 januari 2017 / 18:01

    Ik vind de collectie er werkelijk waar prachtig uitzien! Misschien dat ik er wel iets van aanschaf als ik bij Lush ben. Helaas ziet hij niet echt om de hoek.

  4. 24 januari 2017 / 11:16

    Wauw wat een prachtige producten, echt super cute!

  5. 24 januari 2017 / 10:20

    Oh wat hebben ze weer een fijne collectie!! De Ladybird bubble bar blijft ook wel favoriet 🙂 Leuke review babe, ik heb meteen zin om weer een bezoekje aan Lush te brengen haha. Liefs, Merel

  6. Tamara
    24 januari 2017 / 10:11

    Na dit te lezen heb ik zin om in mijn wagen te springen, 30min te rijden om de Lush winkel te Gent gaan leeg kopen ??

  7. 24 januari 2017 / 09:51

    Heerlijke producten! Ik kan niet wachten om wat te bestellen 🙂

  8. 24 januari 2017 / 09:23

    Wat een geweldige namen weer en alles ziet er ook weer mooi uit <3

  9. 24 januari 2017 / 08:30

    Dit is zo schattig! Leuk dat ze ook hier een collectie voor hebben gemaakt!

  10. 24 januari 2017 / 08:05

    Oh wat word ik hier ontzettend hebberig van <3 De items van Lush rond Valentijn zijn té cute!

  11. 24 januari 2017 / 07:55

    Zo’n heerlijke collectie weer volgens mij! Jammer dat er geen Lush in de buurt zit.

  12. 24 januari 2017 / 06:22

    Ik zou bijna alles wel willen voor straks in mijn nieuwe huis :-). Binnenkort toch eens rondwandelen bij Lush!