fbpx
166   172
67   214
52   108
13   193
66   390

Cluse La Bohème Mesh Rose Gold Horloge

Cluse La Bohème Mesh Rose Gold Horloge

Een mooi horloge, daar wordt toch iedereen blij van? Ik heb meerdere horloges in verschillende kleuren en materialen maar mijn voorkeur gaat toch uit naar een rosé gouden horloge. Er gaat geen dag voorbij dat ik geen horloge draag en daarom vind ik het ook belangrijk om een mooi horloge te dragen dat goed staat bij de gekozen outfit van die dag. Er zijn natuurlijk zo veel verschillende horloges op de markt maar vandaag laat ik je mijn nieuwe aanwinst zien, namelijk de Cluse La Bohème Mesh Rose Gold Horloge. Benieuwd? Lees dan zeker verder.

Cluse La Bohème Mesh Rose Gold Horloge

Cluse La Bohème Mesh Rose Gold Horloge

Cluse is een merk dat ik nog niet zo heel lang ken. De horloges vielen mij vooral op in instagramposts en dat heeft mijn interesse gewekt. Cluse is een hip Nederlands merk en hun hoofdkantoor zit in Amsterdam. Ze maken horloges die elegantie en minimalisme vertegenwoordigen en de ‘beauty’ zit hem dus in de eenvoud. Het merk heeft veel verschillende horloges in het assortiment dus voor ieder wat wils. Een handig en leuk detail is dat de bandjes makkelijk te verwisselen zijn waardoor je makkelijk kunt afwisselen en zo je horloge een hele andere look kunt geven. Ben je verliefd op het bandje, maar wil je toch iets meer met je horloge? Er zijn veel smartwatches met soortgelijke bandjes!

Cluse La Bohème Mesh Rose Gold Horloge

“CLUSE horloges worden geproduceerd met aandacht en zorg, met een sterke focus op materialen, kwaliteit en stijl. In ons kantoor in Amsterdam hebben we ons atelier met gespecialiseerde horlogemakers voor kwaliteitscontrole en reparatie, om de kwaliteit van elk nieuw model lanceren we verzekeren.”

Cluse La Bohème Mesh Rose Gold Horloge

Horlogeloods

Ik heb dit horloge ontvangen van de webshop Horlogeloods. Deze webshop verkoopt niet alleen horloges van Cluse. Sterker nog, ze hebben een heel breed aanbod voor zowel vrouwen als mannen. Naast Cluse verkopen ze ook merken zoals Daniël Wellington, Diesel, DKNY, Fossil, Guess en Michael Kors. De verzending is gratis vanaf €50,- en je kunt het bestelde horloge kosteloos laten inpakken.

Cluse La Bohème Mesh Rose Gold Horloge Cluse La Bohème Mesh Rose Gold Horloge

Natuurlijk was ik super enthousiast toen het pakketje werd geleverd. Ik was namelijk ontzettend benieuwd naar het Cluse La Bohème Mesh Rose Gold Horloge. Mijn horloge was ook als cadeautje ingepakt wat het uitpakken gelijk een stuk feestelijker maakte. Het horloge zat in een prachtig, bruin lederen hoesje. Daarnaast zat het horloge nog in folie waardoor hij echt super goed beschermd was en totaal schadevrij aankwam. Het horloge is heel stijlvol, minimalistisch en elegant. De wijzerplaat is wit met rosé gouden details en heeft een diameter van 38 mm. Het mesh bandje is van edelstaal, ook rosé goud en heeft prachtige details. Is het horloge te groot? Geen probleem! Je kunt hem gemakkelijk zelf verstellen! Bij het horloge wordt een boekje geleverd waarin dit duidelijk wordt uitgelegd.

Cluse La Bohème Mesh Rose Gold Horloge

(Con)CLUS(i)E

De foto’s zeggen eigenlijk al genoeg. Het horloge is gewoon echt prachtig. Op de instagramposts vond ik het horloge al prachtig maar nu ik hem zelf mag dragen vind ik hem eigenlijk alleen nog maar mooier. Hij is inderdaad gewoon echt stijlvol, elegant en minimalistisch. Een prachtig horloge met weinig poespas maar er alles behalve goedkoop uitziet. Het horloge voelt degelijk aan en heeft gewoon echt kwaliteit. Goed om te weten: het horloge is spatwaterdicht en er zit een garantie op van twee jaar!

Het Cluse La Bohème Mesh Rose Gold Horloge kost € 99,95 en is te koop bij Horlogeloods

Draag jij iedere dag een horloge? 

IMG_2672[1]

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen.

Delen:

13 Reacties

  1. 1 december 2016 / 22:46

    Dit is een heel tof exemplaar! Stijlvol en chique.

  2. 30 november 2016 / 00:20

    Hijs echt prachtig! Een horloge die ook echt iedereen staat!

  3. 29 november 2016 / 22:19

    Wat een mooierd <3 Ik snap wel dat je hier blij mee bent!

  4. 29 november 2016 / 17:03

    Ik draag iedere dag een horloge en meestal is dit mijn DW horloge maar ook die van guess draag ik graag

  5. 29 november 2016 / 12:27

    Wat een prachtige horloge! Echt super mooi en een originele verpakking.

  6. 29 november 2016 / 12:23

    Heel mooi, ik heb hem zelf ook en ben er zoooo blij mee!

  7. 29 november 2016 / 10:42

    Oh wauwiee, heel erg mooi! En wat zit hij ook in een prachtig pakketje!

    Ik draag sinds een paar maanden een Fitbit, wat natuurlijk ook als een horloge functioneerd. En ik heb al jaren lang een prachtig horloge van Daniel Wellington dat ik regelmatig met veel plezier draag 🙂

  8. 29 november 2016 / 09:57

    Wat een supermooi horloge! Ik draag er zelf eentje van Daniel Wellington!

  9. 29 november 2016 / 09:55

    Wat gaaf, dit horloge lijkt precies op het horloge waar ik vandaag ook over geschreven heb, maar dan van een ander merk haha! Maar hij is gaaf hoor <3

  10. 29 november 2016 / 08:52

    Het is echt een pareltje van een horloge <3 Ik heb hem zelf ook en ben er super blij mee!

  11. 29 november 2016 / 07:39

    Wat een mooie! Hij is prachtig!

  12. 29 november 2016 / 07:28

    Ohh wat tof! Echt een prachtig horloge.

  13. 29 november 2016 / 06:21

    Wat een prachtig horloge, ik zou hem zo willen :-). Ik vind de klokjes van Cluse echt heel mooi.