fbpx
177   187
75   229
54   112
13   194
66   390

10 leuke Vaderdag cadeaus

10 leuke Vaderdag cadeaus

Het is alweer bijna 19 juni en dat betekent dat het bijna Vaderdag is! Tijd om de vaders weer eens lekker in het zonnetje te zetten. Vandaag deel ik met jullie leuke Vaderdag cadeaus. Heb jij nog geen inspiratie voor een cadeau? Lees dan dus zeker dit artikel!




10 leuke Vaderdag cadeaus 10 leuke Vaderdag cadeaus 10 leuke Vaderdag cadeaus 10 leuke Vaderdag cadeaus

10 leuke Vaderdag cadeaus

  1. Babyliss For Men Trimmerset – € 44,99 bij Bol.com
    • Volgens mij wordt iedere man blij van een goede scheer/trimset. Deze van Babyliss is 10 in één en is geschikt voor haar, baard en lichaam. Ideaal toch? Hij is waterproof en komt inclusief opberg- en oplaadstandaard.
  2. Blond Amsterdam ‘I Love Dad Mok’  – €8,95 bij o.a. de Bijenkorf 
    • Geniet jouw vader ook iedere ochtend van een heerlijk kopje koffie tijdens het lezen van de krant? Die mijne in ieder geval wel. Hoe leuk is het dan om deze ‘I Love Dad Mok’ cadeau te geven van Blond Amsterdam? Zo kan jouw vader iedere ochtend weer terug denken aan dit leuke cadeau!
  3. Pure Refreshment – € 19,50 bij Rituals 
    • Het is niet voor niets Vaderdag. Tijd om je vader dus echt te verwennen. Dat doe je zeker met deze ‘Pure Refreshment Cadeaubox’ van Rituals. De inhoud: 70ml Samurai Cool Scrub , 50ml Samurai Shower, 50ml Samurai Cool Deo, 70ml Samurai Ice Shower. Klinkt goed toch?
  4. Pap, Vertel eens € 20,- bij Bol.com 
    • Dit boek heb ik mijn vader vorig jaar cadeau gegeven. Het is een boek waarin je vader allerlei vragen moet beantwoorden. De bedoeling is dat, als hij heel het boek ingevuld heeft, hij het boek teruggeeft. Het gaat over herinneringen, het levensverhaal van je vader, zijn dromen en wensen.. kortom een heel persoonlijk boek. En super tof om het, als dochter/zoon, weer ingevuld terug te krijgen. Een blijvende herinnering voor altijd!
  5. Vuurschaal XL € 39,99 bij Xenos 
    • De zomer staat weer voor de deur en mannen en vuur, het blijft altijd een dingetje. Heerlijk toch, tijdens de zomermaanden lekker buiten zitten terwijl je vader een vuurtje stookt? De schaal is gemaakt van ijzer en is heel gemakkelijk in elkaar te zetten. De diameter is 76 cm en de hoogte 60 cm. En dankzij de deksel vliegen de vonken niet alle kanten op!
  6. Kikkerland 10-in-1-hamer € 20,95 bij Ditverzinjeniet.nl 
    • Houdt jouw vader van klussen en gadgets? Dan is deze 10-in-een-hamer een superleuk cadeau. 10 soorten gereedschap in één, welke vader wordt hier nou niet blij van? Zo is deze hamer ook een platte schroevendraaier, mesje, flesopener, boor, klein zaagje, vijl, kruiskopschroevendraaier, knijptang en draadtang.
  7. Hugo Boss Orange Eau de Toilette € 43,91 bij Douglas
    • Parfum, altijd goed! Als je echt niet weet wat je moet geven, dan is parfum altijd het beste idee. Deze van Hugo Boss is super lekker en op dit moment in de aanbieding bij Douglas. Zeker weten dat jouw vader hier blij mee gaat zijn.
  8. Lunchen!
    • Quality Time! Ik zie mijn vader vaak zat maar echt samen iets doen, dat doen we eigenlijk veel te weinig. Heb jij dat ook? Ga dan eens lekker samen met je vader lunchen. Ik weet zeker dat hij dit super leuk gaat vinden.
  9. Vaderdag van Simon van Booy – € 18,99 bij Bruna 
    • Mijn vader is, eerlijk gezegd, niet zo’n fan van lezen. Ik betwijfel zelfs of dat ik hem ooit weleens heb gezien met een leesboek in zijn handen, haha! Maar, heb jij nou wel een vader die heel erg van lezen houdt? Dan is dit boek natuurlijk meer dan toepasselijk met Vaderdag!
  10. Bier Brouw Pakket – € 39,- bij Hema
    • Lust jouw vader wel een biertje? Laat hem dan eens zijn eigen bier maken met dit ‘Bier Brouw Pakket’ van Hema! Alle benodigdheden zitten in dit pakket om zelf aan de slag te gaan en 3,8 liter licht en lekker Belgisch Blond tarwebier te maken!

Zo! Dit waren mijn 10 leuke Vaderdag cadeaus. Het is soms lastig om een cadeau voor een man te bedenken en ik hoop dat je door dit artikel een beetje inspiratie op hebt kunnen doen. Heb jij nog tips voor leuke Vaderdag cadeaus? Laat dit dan zeker achter in de comments. Hoe meer inspiratie hoe beter.

Heb jij al enig idee wat jij je vader gaat geven? 

IMG_2672[1]

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Delen:

6 Reacties

  1. 7 juni 2016 / 16:16

    Ik zou zo graag mijn vader nog eens een cadeautje willen geven, maar goed! Leuke cadeaus heb je op een rij gezet

  2. 7 juni 2016 / 11:21

    Wat een leuk lijstje heb je samengesteld! Ik heb nu veel meer inspiratie.

  3. 7 juni 2016 / 10:03

    Leuke ideetjes, maar gewoon gaan lunchen is ook gewoon echt super leuk! Quality time is altijd goed en heel gezellig 😀

  4. 7 juni 2016 / 09:59

    Sinds kort is mijn vader om wat Rituals betreft, dus daarmee kan ik zeker aankloppen bij hem. De mok vind ik zelf ook super leuk, Blond Amsterdam blijft zo’n leuk merk!

  5. 7 juni 2016 / 09:42

    Leuke tips voor Vaderdag. Ik moet denk dat ik wel voor iets voor Rituals ga kijken, mijn vriend is er gek op.

  6. 7 juni 2016 / 06:44

    Leuke ideeën. Mijn vader hoeft eigenlijk nooit echt iets te hebben, haha.. We (zus, broer en ik), nemen hem en mijn moeder binnenkort lekker mee uit eten en dan vieren we moeder- en vaderdag in één ;-).