fbpx
7   21
60   128
93   448
52   133
72   88

Spring and Summer Wishlist

Spring and Summer Wishlist

We zitten inmiddels alweer een tijdje in de lente en de zon laat zich gelukkig steeds vaker zien. Ik heb inmiddels al wat leuke lente items gekocht maar ben voor mijn gevoel nog niet helemaal klaar voor de lente en de zomer. Vandaar dat ik deze Spring and Summer Wishlist heb gemaakt. Ben jij benieuwd naar mijn Spring and Summer Wishlist? Lees dan zeker verder!

Spring and Summer Wishlist

Spring and Summer Wishlist

Spring and Summer Wishlist

Spring and Summer Wishlist

  1. Esprit ring met roodgouden plattering + zirkoon – € 69,90
    • Steentjes en rosé goud, tsja ik heb er wat mee. Wat dat betreft ben ik net een ekster. Deze ring vind ik vooral ontzettend tof door de pijltjes. Juist dat maar één pijltje is versierd met steentjes vind ik subtiel. Ja, deze ring zou prachtig staan bij de rest van mijn sieraden.
  2. Lancôme Juicy Shaker in Lemon Explosion – € 22,- 
    • Hoe mega schattig is sowieso de verpakking al? Ik ben echt het type dat beautyproducten koopt voor de verpakking. Maar in dit geval ben ik ook erg benieuwd naar de lipgloss zelf. Voor gebruik moet je hem echt shaken omdat er een olielaagje in zit en ik wil deze gewoon heel graag proberen.
  3. Collistar Sun Stick SPF50 – € 20,85
    • Vorig jaar kocht ik mijn zonnebrandproducten ook van Collistar en dat is me ontzettend goed bevallen. Dit jaar heb ik mijn oog laten vallen op deze nieuwe Sun Stick met SPF50. Deze stick bevat plantaardige wassen, sheabutter en Vitamine E en hij lijkt me echt heel erg fijn!
  4. Esprit Piqué jurk van katoen – € 49,99
    • Eerlijk gezegd is dit helemaal niet zo’n jurkje voor mij, maar toch heb ik hem op mijn wishlist gezet. Tegenwoordig lopen heel veel meiden met sneakers onder hun jurkje maar ik moet daar nog een beetje aan wennen. Bij heel veel jurkjes vind ik het echt totaal niet staan. Maar dit is een leuk maar sportief jurkje waarbij ik sneakers juist wel heel leuk vind. Tijd om dit te gaan proberen dus!
  5. Rozegoudkleurige oorknopjes met glitters – € 5,- 
    • Daar kom ik weer aan met mijn roségoud en steentjes, haha! Ik vind deze stud earrings van River Island echt prachtig en ze staan natuurlijk top bij de ring van Esprit. Een top combi als je het mij vraagt. Op de foto is de grootte lastig inschatten maar de hebben een doorsnee van 1cm. Niet heel groot dus en daardoor blijven de oorknopjes mooi subtiel.
  6. Furla Alba Crossbodytas van Saffianoleer in Koraalroze – € 135,- 
    • Heeft dit tasje eigenlijk wel uitleg nodig? Naar mijn mening niet wat ik vind hem echt fan-tas-tisch. Ik zag een soortgelijke tas in deze kleur van Micheal Kors maar er zijn al zoveel mensen met een crossbodytas van Micheal Kors. En toen kwam ik deze van Furla tegen en was ik op slag verliefd. Neeeed it! 
  7. EDC Jersey Top met gehaakte kant – € 19,99
    • De laatste tijd ben ik een klein beetje in to de streepjes. Deze top van EDC vind ik echt superleuk. Hij is wit met een beetje roze/koraalkleurige streepjes en heeft bij de schouders een gehaakt gedeelte. Juist dat stukje dat gehaakt is geeft de top een wat speelser effect en ik vind hem erg leuk!
  8. Dior Vernis nagellak in Cosmic – € 26,95
    • Ik heb al veel leuke lakjes voor de lente maar ben stiekem toch nog op zoek naar het ultieme lentelakje. Ik kwam deze van Dior tegen en dacht meteen: ‘Wauw!!” Cosmic is een roze kleur met een soort duochrome effect. Het ziet er in ieder geval erg tof uit op de foto en ik ben benieuwd hoe ik hem ga vinden in de winkel.
  9. Urban Decay Afterglow 8 Hour Powder Highlighter in Sin – € 30,- 
    • Ik beken, ik heb een zwak voor Urban Decay. Ik vind het echt een super tof merk en zij hebben nieuwe After Glow Highlighter en daar zit Sin tussen. Ik heb de Urban Decay Shadow Box en hierin zit Sin als oogschaduw. Het is echt een prachtige highlighter en wil deze graag aanschaffen. Sin uit mijn Shadow Box kan ik dan gebruiken in de binnenste ooghoek en op mijn wenkbrauwbot en deze Sin kan ik dan gebruiken op mijn jukbeenderen.
  10. H&M Goudkleurige Sandalen – € 14,99
    • Ik heb heel veel slippers maar ze zijn voornamelijk allemaal zwart of bruin. Deze spotte ik bij H&M en ik vind ze echt super leuk. Ik heb een Supertrash Tas in Gold Metallic en deze slippers gaan daar echt fantastisch bij staan. Voor dit prijsje laat ik ze zeker niet liggen.

Dit was mijn Spring and Summer Wishlist. Zowel beauty als fashion en stuk voor stuk items die ik binnenkort hoop te scoren. Mocht het zover zijn dan vindt je natuurlijk een review of een shoplog op mijn blog.

Wat staat er op jouw Spring and Summer Wishlist? 

IMG_2672[1]

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

€€€

Delen:

12 Reacties

  1. 29 april 2016 / 13:02

    Heel leuk lijstje! Ik wil ook nog zo’n jurkje maar dan zonder koord!

  2. 29 april 2016 / 12:15

    Wat een super mooi tasje van Furla! I am in love!

  3. 29 april 2016 / 12:02

    Streepjes! Ik hou ervan! <3 XO

  4. 29 april 2016 / 11:12

    Krijg toch zin in de zomer hiervan! Erg leuk! Xoxo

    • 20 juli 2016 / 23:14

      Love that billowy blouse! Your answers cracked me up – as for those boys, bet they're kicking themselves now! I do have a driving license but probably sh&#ndlou39;t! Love the Amy Winehouse get up xx

  5. 29 april 2016 / 04:57

    Leuke wishlist ! Ik wil die UD highlighter in Sin ook nog heel graag!
    XXX Esma

  6. 28 april 2016 / 20:42

    Wat leuke summer wishlis is het meid.

  7. 28 april 2016 / 16:54

    Leuke items op je wishlist!
    Liefs,
    Yara

  8. 28 april 2016 / 14:54

    Wat een super leuke items. Nummer 9 de Urban Decay Highlighter lijkt me ook echt prachtig !

  9. 28 april 2016 / 13:25

    Wauwie mooie wishlist meid, de Lancôme shaker ben ik benieuwd naar 🙂
    X

  10. 28 april 2016 / 13:09

    Wat een leuke dingen allemaal! Ik ben vooral benieuwd naar de Juicy Shakers van Lancôme!