fbpx
134   147
56   196
48   101
13   192
66   390

Kerstcadeautjes voor hem – 10x onder de €20,-

Vorige week kwam er een artikel online met Kerstcadeautjes voor haar – 10x onder de €20,- Hierin gaf ik 10 leuke tips voor cadeautjes voor vrouwen. Nu denk ik dat we voor vrouwen wel iets leuks kunnen bedenken, maar voor mannen is misschien nog wel veel moeilijker. Vandaar dat ik nu precies hetzelfde ga doen, maar dan voor de man. Ben jij benieuwd naar mijn Kerstcadeautjes voor hem – 10x onder de €20,-. Lees dan mee!


  1. De meeste mannen scheren zich een aantal keer per week. Een goed scheermes is dan ook nooit weg. Aangezien de man vaak van praktische cadeautjes houdt is een scheermes natuurlijk altijd handig. Dit is de Gilette Fusion ProGlide Flexball Power Scheersysteem. Hij kost €18,99 en is te koop bij Kruidvat.
  2. Heeft hij al een mooi scheermes/scheerapparaat? Kies dan voor een luxe shavecream. Geloof me, mannen kunnen dit echt wel waarderen. Deze shave cream van The Body Shop maakt het scheren comfortabel en verzorgd de huid tegelijkertijd.  Hij kost €16,- en is te koop bij The Body Shop.
  3. Sokken! Welke man heeft er geen nieuwe sokken nodig? Aangezien ze toch allemaal opgegeten worden door het wasmachine, is dit altijd een goed idee. En het is kerst, dus een paar mooie sokken dat is dan wel extra leuk. Deze is een set van Tommy Hilfiger en bevat 2 paar sokken. De set kost €12,95 en is te koop op nl.tommy.com
  4. Wil je een cadeau geven met een win/win situatie? Geef dan dit boek, ‘Alleen voor Mannen!’ Tip: Geef hem dan wel aan je vriend, haha! Het boek staat voor met tips voor betere seks en een rijkere orgasmes. Laten we wel wezen, klinkt als een prima kerstcadeau toch? Het boek kost €16,95 en is te koop bij Bol.Com (mocht je interesse hebben, het boek ‘Alleen voor vrouwen’ bestaat ook!) 
  5. Iets gezelligs gaan doen is natuurlijk ook altijd heel leuk. Nu kun je een standaard giftcard geven maar een persoonlijk kaartje waarin je iemand uitnodigt is natuurlijk altijd extra leuk. Maar een leuke kaart waarin je ‘hem’ uitnodigt om bijvoorbeeld lekker mee te gaan lunchen. Je kunt dan zelf kijken waar je samen naartoe gaat. Natuurlijk kun je prima lunchen met een budget van €20,- Ik denk dat dit door iedere man enorm gewaardeerd wordt.
  6. Wat wel goed van pas gaat komen deze winter, is deze leuke set. Het is een set met een muts en een sjaal. Ze zijn ribgebreid en hebben dezelfde kleuren. Echt een matchende set dus. Hij is te koop bij H&M en kost €14,99
  7. In de winter heb je hier misschien nog niet heel veel aan, maar in de zomer wel. Bij een echte mannenbarbecue kan deze opblaasbare koeler in de vorm van een Bierglas natuurlijk niet ontbreken. Hoe leuk? De man die van een feestje houdt kan dit zeker weten waarderen. Hij kost €14,95 en is te koop bij fonQ.
  8. Wederom een win/win situatie, voor jou en je vriend! Een mooie boxer! Want tegen een oude, verlepte boxer kijken we natuurlijk liever niet aan. Deze boxer is van Happy Socks. Geinig, ik wist helemaal niet dat Happy Socks ook boxers verkoopt. Ze hebben hele leuke designs en kosten €19,95 per stuk. De boxers zijn o.a. te koop bij Bijenkorf.
  9. Een mooi lederen portemonnee. De meeste mannen die ik ken vinden vooral een compacte, en platte portemonnee het fijnst. Die gaat namelijk in de achterzak en ze hebben er geen omkijken meer naar. Maar het zijn wel vaak portemonnees die snel openvallen. Deze portemonnee heeft hetzelfde model maar dan met een elastiek eromheen, erg handig! Hij is van het merk YourTurn, is te koop bij Zalando en kost €16,95
  10. Tot slot een geurenset. Want iedere man heeft wel een beetje ijdelheid in zich en iedereen wilt lekker ruiken. Natuurlijk is erg niet heel veel keus voor dit budget, maar ik heb er eentje gevonden. Een set van Davidoff met een showergel en een Eau de Toilette. Hij kost €19,95 en is te koop bij Douglas.

Dit waren mijn 10 Kerstcadeautjes voor hem onder de €20,- Ik hoop natuurlijk dat je hier een leuke inspiratie uit hebt gehaald. Wat vond jij het leukste cadeau? 

Op dit moment staat er een hele leuke winactie online waar je een Christmas Starterskit mee kunt winnen met prachtige beautyproducten. Doe jij al mee? Er zijn weinig voorwaarden aan verbonden dus meedoen is makkelijk en snel! 

IMG_2672[1]

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Delen:

10 Reacties

  1. 17 december 2015 / 21:22

    Cadeaus voor mannen kunnen best lastig zijn, dan zijn zulke tips handig! Leuke items!

  2. 17 december 2015 / 14:52

    Hele leuke ideeën! Ik vind zelf altijd zo moeilijk om een kado te doen bij een jongen/man

    • 21 december 2015 / 15:38

      Ik vind het inderdaad ook altijd heel lastig. Deze 10 ideeën samenstellen was al een hele klus als ik eerlijk ben 😉

  3. 17 december 2015 / 09:37

    Leuke ideeën! Gelukkig heb ik vaak genoeg inspiratie, ik koop ook wel vaak kleding voor mijn vriend en hij vind het altijd mooi. En ik ook haha :p

    • 21 december 2015 / 15:37

      Kleding kan inderdaad ook! Mijn vriend vind meestal de kleren waar ik mee aan kom zetten ook helemaal prima! 🙂 Hij is volgens mij allang blij dat hij dan niet zelf naar de stad hoeft, haha!

  4. 17 december 2015 / 07:51

    Wat een super goede tips!

  5. 17 december 2015 / 07:02

    Wat een leuke items. Een sjaal, handschoenen, scheermes ed. doen het altijd goed :-)!

  6. 17 december 2015 / 07:01

    Handige post, hoef ik zelf niet te denken. 😉 Nummer 2,8 en 10 vind ik het leukste cadeau.

    • 21 december 2015 / 15:36

      Haha dat scheelt inderdaad weer, thanks! 🙂