fbpx
171   180
71   223
52   110
13   194
66   390

Marc Jacobs Daisy Sorbet Eau So Fresh

IMG_3553

Als ik de rest van mijn leven één parfummerk zou mogen dragen, dan zou het denk ik Marc Jacobs zijn. De parfums van Marc Jacobs fleuren iedere kaptafel op en ruiken zo ontzettend lekker. Dit voorjaar kwam Marc Jacobs met Daisy Sorbet, de naam alleen al is om op te eten!

IMG_3525

Een aantal jaar geleden is Marc Jacobs de ‘Daisy’ familie gestart die begon met de normale Daisy, die te koop was in de Eau de Parfum en de Eau de Toilette variant. Hierna zijn er heel veel varianten uitgekomen zoals Daisy Dream en Daisy Delight. Stuk voor stuk vind ik ze allemaal lekker ruiken. Toen Marc Jacobs dit voorjaar uitkwam met Daisy Sorbet was ik meteen verliefd.

IMG_3531

De verpakking van de parfums van Marc Jacobs zijn altijd een schot in de roos. Ik vind ze prachtig. Zo ook deze Sorbet-variant. De vormgeving van de fles is hetzelfde als de normale Daisy Eau de Toilette variant, alleen dan met roze en paarse tinten. Zelfs de parfum zelf heeft een heel licht roze kleurtje.

IMG_3532

Dit is wat Marc Jacobs/Douglas over Daisy Sorbet zegt: Dauwfris, zoet en vrolijk. Marc Jacobs Daisy Eau So Fresh Sorbet Edition roept, met een zoete melange van fruitige bloemen, vreugde op. 

  • Topnoten: mandarijn, appelbloesem, lotusbloem
  • Hartnoten: magnolia, jasmijn, viooltjes
  • Basisnoten: zachte houtnoten, muskus

Dat het een zomerse geur is, is meteen wel duidelijk. Door alle bloemige en citrusachtige geurtjes, is hij echt heerlijk fris. Wanneer je hem opdoet komt de mandarijnengeur je meteen tegemoet. Ik moet dan ook eerlijk zeggen dat ik hem na een half uurtje wel iets lekkerder vind ruiken dan meteen in de eerste minuut. Na een half uurtje blijft het namelijk nog steeds een heerlijke frisse geur, maar krijgt hij een wat warmere ondertoon. De geur blijft de gedurende dag goed aanwezig.

IMG_3527

Deze parfum is Limited Edition en One Shot. Dit betekent dat het op=op is! Mocht je de Marc Jacobs Eau So Fresh Sorbet willen aanschaffen, wacht hier dan dus niet te lang mee.

Marc Jacobs Eau So Fresh Sorbet is nu te koop voor € 59,95 bij Douglas. Hiervoor krijg je een fles van 75ml. en een Marc Jacobs Strandlaken cadeau. Prima deal wat mij betreft!

Welke parfum van Marc Jacobs is jouw favoriet? 

Liefs Lindsey,

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Delen:

10 Reacties

  1. 24 april 2015 / 19:40

    Wauw, deze zou ik al alleen voor de verpakking willen hebben!

  2. 23 april 2015 / 19:46

    Ik vind deze zo lekker! Leuke woordspeling trouwens, die ‘schot in de roos’ met al die leuke bloemetjes 😉

    • 23 april 2015 / 20:03

      Hihi bedankt! Leuk dat je reageert x

  3. priscilla30
    23 april 2015 / 10:23

    Heerlijke parfum is het! Alhoewel ik het liever wel in een Eau de Parfum had gezien, dan blijft de heerlijke geur net iets langer hangen 🙂

    • 23 april 2015 / 10:28

      De normale Daisy heeft een Eau de Parfum-variant. Die is net iets minder fris en wat warmer van geur. Ook erg lekker.